27°C

Beograd

Photo: Freepik/@angel_nt

Izvor: Men’s Health

ZAŠTO NAM TO RADE? OVO nije uvek znak njenog...

Naime, ispostavilo se da zvuci koje žena proizvodi za vreme seksualnog odnosa nisu uvek znak njenog orgazma, bar tako kažu britanski naučnici.

PROČITAJTE JOŠ

METEOROLOG TODOROVIĆ: Očekuje nas blago zahlađenje

UGAŠEN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU! Nema povređenih

NEVREME POGODILO NOVU VAROŠ! Materijalna šteta na poljoprivrednim usevima

NASTAVLJA POBEDNIČKI NIZ! Novak u finalu dubla turnira na Majorki (VIDEO)

ISTRAŽIVANJE
Istraživanje u kome je učestvovala 71 žena pokazalo je da su ispitanice najčešće doživljavale orgazam za vreme predigre, ali su najviše buke pravile za vreme partnerovog orgazma. Osamdesetsedam odsto njih kaže da koriste zvuke da bi povećale samopoštovanje partnera, dok dve trećine tvrdi da zvučnu stimulaciju koristi kako bi ga dovele do vrhunca (studija kao razloge za to navodi bol, dosadu i nedostatak vremena).

ZAŠTO NAM TO RADE?
Simuliranje orgazma omogućava ženama da manipulišu muškim ponašanjem, kaže autorka studije dr sci. Gayle Brewer. Možda je sam odnos vreme vašeg maksimalnog uživanja, ali znajte da njoj često najviše prijaju vaši prsti, usne i jezik.

92
Procenat žena koje “veoma snažno” osećaju da je pravljenje buke za vreme seksa najbolji način da se poveća samopoštovanje muškarca. Izvor: The Archives of Sexual Behavior.

Mada, ruku na srce, ponekad i mi shvatimo to glasovno foliranje, ali takođe, budimo iskreni, to nas i dalje pali…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar