2°C

Beograd

ČUVAJTE SE: 7 tipova muškaraca od kojih ćete bežati glavom bez obzira kada napunite 25 godina!

Ako imate 25 godina, sigurno ste stekli dovoljno iskustva da možete sami da procenit šta volite, a šta ne volite u jednoj emotivnoj vezi.

Iako, ljubav ponekad zna da bude slepa, postoje sedam tipova muškaraca, koje nikako ne biste voleli da vam roditelji jednog dana upoznaju. Oni će vam prirediti pakao, zato ih izbegavajte u šrikom luku.

1. Opsednut tip

Nema ničeg goreg od previše emotivnog muškarca, koji vam ne dozvoljava slobodu. Opsednute osobe su uvek zabrinute šta vam se dešava kada niste sa njima. U početku može da vam bude lepo i zanimljivo, osećate se posebno i traženo, ali kasnije shvatite da je najbolje da napustite takvu vezu.

2. Fizički atraktivan, ali metnalno nezreo

Budite oprezni sa ljubavima na prvi pogled, možda se tu više radi o sviđanju. Neko može da vam privuče pažnju, ali to ne mora da znači da je prava osoba za zabavljanje. Pre ili kasnije ćete zažaliti, ako primetite da konverzacije ne prati izgled njegovog tela.

3. Ljubavnik

Dame nisu jedine koje pate za titulama, to rade i muškarci.

4. Kontolor

Momak koji sve kontroliše može da zada najviše problema. Niko ne želi da završi u kavezu, posebno ne u volonterskoj aktivnosti kao što je zabavljanje. Tokom života često imamo osećaj kao da nemamo kontrolu nad situacijom, zato ne moramo slično da trpimo u ljubavi.

5. Nepopravljivo loš momak

Niko ne želi da iskusi lošeg momka koji nosi kožnu jaknu, bez obzira na godiđšnje dobra. Filmovi su krivi za njihovu pojavu. Međutim, pre ili kasnije, uloga opasnog momka će izbledeti, a onda nećete znati s kim imate posla.

6. Emotivni ringišpil

Nema ništa loše u pokazivanju emocija, ali trebalo bi imati meru u svemu. Zabavljanje sa njima je kao da proživljavate sapunicu i pre ili kasnije osetićete veliku iscrpljenost.

7. Kulturno nezrela osoba

Muškarac bi trebalo da bude otvoren i razume se u ono o čemu priča. U modernom svetu nema svrhe zabavljati se s nekim ko ne želi da izađe iz sopstvenog okvira i bude otvoren za razumevanje drugačijih kultura i pogleda na svet.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/voja

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar