6°C

Beograd

MOMCI OTKRILI: Da li više vole nedodirljive ili dame koje prve prilaze?

Ko treba prvi prići, muškarac ili žena? Teorije su razne, a mi smo okupili nekoliko muškaraca i tražili ih da nam kažu što misle o ženama koje prve prilaze.

"Mislim da je to super. Žena koja prva priđe olakšava posao muškarcu, a to je uvek pohvalno. Dve moje bivše devojke su napravile prvi korak i sećam se da su mi zbog toga odmah porasle u očima." - I. (27)

"Iskreno, takve devojke mi uvek deluju očajno. Jednostavno sebi ne mogu pomoći, mislim da je to muški deo „posla“." - M. (24)

"Zavisi kako mi priđe ako je opušteno, onda super, ali da mi devojka priđe i pita me da li može da me počastiti pićem, ne bi mi bio baš prijatno. Osećao bih se kao žena koju muškarac pokušava da osvoji, a to mi baš nije privlačno." - T. (24)

"Ne volim devojke koje glume nedodirljivost, ali ne volim ni one koje previše daju. Mislim da je nama muškarcima ipak draže kad moramo osvajati devojku." - L. (25)

"Zašto ne, muškarci ionako jako često ni ne ukapiraju da se sviđaju devojci. Znam da puno devojaka čeka da im muškarac priđe, ali s obzirom na to koliko smo „brzi“, vrlo je lako moguće da i ne dočeka". - M. (24)

izvor/cosmopolitan

foto/arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar