23°C

Beograd

Tri poze u seksu koje muškarci ne vole!

Mislite da je muškarcima bitan seks, samo da zadovolje svoj erotski nagon, bez obzira na pozu. E, pa, grdno ste se prevarili.

Najnovija studija sprovedena nad 2.500 muškaraca u Španiji pokazala je da jači pol ne voli seks u kadi, stojeći seks i pozu kašika.

Oni su ove tri poze negativno ocenili zbog bola, napora ili manjka vizualizacije koje imaju tokom seksa.

Seks u kadi

Većina muškaraca smatra ovo izuzetno nezgodnim, jer je tesno, tvrdo i nema dovoljno mesta za akciju. Pritom, ginekolozi objašnjavaju da seks u kadi donosi više štete nego koristi. Ako ga praktikujete možete da dobijete osip, urinarne infekcije i osetite bol, jer topla voda negativno utiče na prirodni lubrikant.

Kašika

Možda je nekome teško da u to poveruje, jer ova poza je predstavlja neku vrstu seksa i grljenja istovremeno. Posebno je draga ženama zbog nežnosti koju nosi. Muškarci su, ipak, manje osetljiva bića. Oni su vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na partnerku, a u ovoj pozi to ne može da radi.

Stojeći seks

Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Ova poza je uzbudljiva, ali od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremu. Pored toga što mora da bude građe bodi bildera, partnerka bi trebalo da bude sitnije građe kako bi mogao da je drži neko vreme u vazduhu. Poza zna da bude veoma naporna kako vreme prolazi, jer muškarac koristi snagu svojih mišića.

Telegraf
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar