1°C

Beograd

ALEKSANDAR ŠIŠONIN, ČUDO OD DOKTORA, TVRDI: Ovih 9 vežbi zauvek leče visok krvni pritisak!Aleksandar Šišonin, je mladi ruski doktor sa zavidnom karijerom. Specijalizovao se iz kliničke pedijatrije na Institutu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i Imunologiju.

2006. godine, Šišonin otvara kliniku za lečenje hipertenzije koja uključuje metode bez upotrebe lekova.

Njegova klinika "Zdravlje 21 veka", jedna je od poznatijih u Rusiji, a sam doktor Šišonin je razvio i implementirao sistem lečenja, rehabilitacije i podmlađivanja osoba starije životne dobi.

Ono što dokotor Šišonin najbolje leči je visok krvni pritisak. On objašnjava da spazam mišića sužava krvni sud, zbog čega se količina krvi koja prolazi kroz nju smanjuje. A da bi dobio potrebnu dozu kiseonika, mozak šalje signal srcu da pumpa više krvi. Kao rezultat, srce radi brže da pumpa pravu količinu krvi kroz stegnute posude, a pritisak se povećava. Tako se razvija hipertenzija.

- Hipertenzije se možete rešiti na dva načina: vežbanjem ili delovanjem na sam grč masažom. Dešava se da osoba dolazi sa mnogo hipertenzivnog iskustva, žali se da se ne oseća dobro, govori koliko tableta je popio... Stavite ga na kauč, dodirnite vrat, i videćete da je tvrd kao kamen.

Ako krenete da ga masirate - on će vrištati. Posle masaže, nakon nekoliko minuta doći će do olakšanja. Pritisak će se normalizovati!

Tablete se ponašaju drugačije. Jedne ubrzavaju rad srca, druge interzivno uklanjaju napetost iz vrata, što smanjuje pritisak. Treće će poboljšati sposobnost mozga da apsorbuju kiseonik iz krvi. Kao što se može videti, tableta ima cilj da eliminiše simptome, a ne da leči uzrok. -

Doktor Šišonin je uveren da pravilne vežbe mogu da opuste mišiće vrata, te da potpuno izleče visok krvni pritisak. On je razvio gimnastiku za one koji pate od glavobolje, vrtoglavice, nesanice, oštećenja pamćenja, bola u ramenima i vratu.

Prve dve nedelje se preporučuje da se svaki dan vežba ova gimnasatika. Nakon 14 dana se rade vežbe samo 2 do 3 puta nedeljno.
Izvor: Kurir
Foto: Instagram/ Printscreen/ @clinic_dr.shishonin

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar