12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

MUČNINE, VEĆI STOMAK...Nije bila trudna, usledio je ŠOK!

Ono što su pronašli iznenadilo je sve.

NE PROPUSTITE:

ČESTITKE SRBIJI I ANI BRNABIĆ: Svetski mediji HVALE naše rezultate

PRITISAK RASTE: EU razmatra uvođenje sankcija Rusiji!

NIŠ PROTIV KORONE: Od sutra masovna vakcinacija na tri punkta

Kada je Kejti počela da oseća jutarnje mučnine i izostanak menstruacije, pomislila je da su sve to znakovi trudnoće. Na sve ove simptome koje je imala, a koji su bili karakteristični i za trudnoću, Kejti je počeo da raste i stomak.

Uprkos odlasku kod ginekologa i testova na trudnoću, sve je ukazivalo da ipak nije trudna.Lekari su joj pripisali antibiotike za urinarnu infekciju, ali ništa joj nije pomagalo. Jedne večeri Kejtin stomak se toliko spustio da je devojka ostala u potpunom šoku.

Tada su doktotori konačno otkrili da Kejti zapravo ima veliku kancerogenu cistu tešku 6kg, isto koliko bi težila blizančka trudnoća. Operacijom su joj uklonili ovu masivnu cistu zajedno sa jednim jajnikom, što ju je ostavilo sa jednom velikom brigom - da li će u budućnosti moći da ima decu?

Uprkos strepnjama, samo 6 meseci nakon toga Kejti je zatrudnela i na svet donela ćerku Avu.

- Mesecima nisam znala šta je sa mnom. Bilo je frustrirajuće što niko nije mogao da mi da odgovor. Imala sam bolove, nisam mogla normalno da uriniram, prestala mi je menstruacija - kaže ona.

- Osećala bih sitost nakon što bih pojela mali obrok, a stomak mi je rastao kao u trudnoći, a nigde drugde na telu nisam dobijala na kilaži - otkriva Kejti.

- Kada su ljudi počeli da mi ustupaju mesto u autobusu kao da sam trudnica i pitali me kada ću se poroditi, tada sam postala prestaršena, jer sam znala da definitivno nisam trudna - objašnjava ona.

PROČITAJTE JOŠ:

PREDSTAVLJEN NOVI PAKET MERA: Ovoliko novca sleduje privredi i građanima (VIDEO)

STRAŠNE POSLEDICE: Kovid uništava posebno jedan ORGAN, a ovi bolesnici su najviše na UDARU!

KO JE HTEO DA UBIJE BELIVUKA U CRNOJ GORI: "Na pravom mestu" (VEČERAS 20.50 časova) Happy TV

Sve je počelo sa mučninom. Doktori su mislili da je u pitanju gastritis pa je dobila lekove koji joj nisu pomogli. Svake nedelje, naredna dva meseca, Kejti je išla u bolnicu da traži pomoć.Mučnine su u nekom momentui prestale, ali onda je krenula glavobolja. Njen stomak nastavljao je da raste, doktori i dalje nisu imali odgovor za njeno stanje iako je i kosa počela da joj opada.

Jedanog dana primetila je da joj je stomak doslovno pao i tada je osetila najveće bolove u svom životu. Ubrzo je, guglajći simptome, naišla da je moguće da ima cistu na jajniku. Tada su joj doktori sondom ustanovili da je reč o masivnoj cisti koja je težila čak 6 kg.

- Sestra mi je rekla da je cista bila toliko velika da je pomerila i moje unutrašnje organe i da je sve bilo slično kao da sam bila trudna s blizancima - objašnjava ona.

Nakon operacije uklanjanja ciste doktori su ustanovili da je bilo reči o kancerogenoj cisti koju su uspeli da uklone, pre nego što se raširila na druge organe. Iako joj je tokom operacije uklonjen jedan jajnik Kejti je ostala trudna samo šest meseci nakon.

- Bila sam presrećna i svakoga dana zahvaljujem Bogu na svojoj devojčici i što me moja bolest nije sprečila u želji da postanem majka - zaključila je Kejti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar