4°C

Beograd

OVO MORATE DA ZNATE: Elegantna frizura za svaku priliku! (FOTO)Ponekad jednostavno nemamo dovoljno vremena za stilizaciju naše kose, a stalo nam je da imamo chic frizuru, koja će upotpuniti naš outfit i make up. Sreća je što nam je za pojedine frizure potrebno svega nekoliko minuta, a one su tako praktične, elegantne i pravi glam “spas” u poslednjem trenutku.

Punđe su frizure, koje su nas ne mali puta spasile, kada imamo bad hair day. Međutim, posebno omiljene su niske, elegantne punđe, koje će svakom vašem outfitu dati classy notu, a biće gotove za svega 2 minuta. Ova frizura vodi poreklo iz Španije i već godinama je pravimo iz dva razloga, a to su praktičnost i jednostavnost.

Ova frizura idealna je za devojke sa nešto dužom kosom. Napravite razdeljak na sredini, perfektno očešljajte kosu, vežite niski rep, silikonskom gumicom, a onda oko početka repa, uvijte kosu u nisku punđu i vaša frizura je gotova u svega nekoliko poteza i za samo par minuta. Ako želite malo upadljiviju frizuru, možete dodati neku zabavnu šnalicu, ukosnicu ili svilenu maramu. Istovremeno, negde i negde možete isplesti kukice i onda će vaša punđa izgledati malo opuštenije i biće idealna za dnevne prilike.

Ako želite da sve ostane na svom mestu, a vaša punđa bude besprekorna, sve fiksirajte lakom za kosu.

Messy varijanta ove frizure idealna je za one dane, kada imate puno obaveza i ne želite da vam kosa smeta, a istovremeno vam je stalo da imate frizuru. Messy punđa ne zahteva mnogo truda. Jednostavno skupite kosu po dhu u punđu, izvucite neke pramenove da vam neobavezno padaju preko lica i uokvire ga na najbolji način i vašoj frizuri daju chic izgled.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar