17°C

Beograd

NE SKRIVAJTE SVOJE TELO IZA ŠIROKE ODEĆE: Jednostavni načini da zavolite svoje telo! (FOTO)
Mnoge od nas nezadovoljne su barem jednim detaljem na sebi. Takvo nezadovoljstvo izgledom često se loše odražava i na psihu, zbog čega bi bilo dobro da naučimo da prihvatamo, pa čak i volimo svoje mane, kako bi se osećale bolje. Znamo da je to lakše reći nego učiniti, a uz nekoliko jednostavnih koraka to je itekako moguće:

1. Zapamtite da je svako od nas ponekad nesiguran

Sami sebi smo najveći kritičari i najbolje vidimo svoje nedostatke. Postaćete sigurne u sebe tek kad prihvatite svoje nedostatke i naučite da volite sebe.

2. Ne skrivajte svoje telo iza široke odeće

Široka odeća nije nimalo laskava i u njoj sigurno nećete izgledati bolje. Nećete se osećati bolje ako pokušate nedostatke da sakrijete iza široke odeće, već ukoliko izaberete garderobu koja prati oblik vašeg tela i dobro vam pristaje. Naravno, to ne znači da u danima kada se ne osjećate privlačno ne treba da obučete neki udobni, predimenzionirani džemper, ali iskombinujte ih s uskim helankama. Bitno je da u svom outfitu uvek održite balans.

3. Zapamtite da vas drugi ne vide na isti način na koji vi sebe gledate

Baš kao što vi ne možete da razumete svoju zgodnu prijateljicu kada se žali na svoje široke bokove, tako ni drugi ne shvataju vaše probleme. Drugi ne primećuju mane koje imate i zato se opustite i uživajte u sebi!

4. Samopouzdanje je najvažnije

Bez obzira na to kako izgledate, ako se na vama vidi da ste nezadovoljne same sobom, veće su šanse da će i drugi imati slično mišljenje o vama. Samouverene žene vladaju svetom, a samopouzdanje je puno privlačnije od dugačkih i vitkih nogu.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar