10°C

Beograd

SVEŽI I ŽENSTVENI: Lista savršenih letnjih parfema! (FOTO)
Kako se sa promenom godišnjih doba menja i naša rutina, koja leti posatje nešto laganija i prozračnija, s dolaskom leta, obično menjamo i parfem koji koristimo i umesto teških zimskih mirisa, odlučujemo se za parfeme svežih, cvetnih i tropskih nota.

Tokom toplih letnjih dana, poslednje što želimo je da našu kožu opteretimo teškim mirisima, pa tokom leta našu pažnju okupiraju parfemi tropskih i citrusnih mirisa. Osim svežih mirisa, letnji parfemi su spakovani u neodoljive šarene bočice, upravo u duhu leta, pa su savršeni dekorativni komad i za naš toaletni stočić.

Ovog puta izdvojili smo top 5 letnjih parfema, između kojih će svaka od vas pronaći onaj jedan, koji će je opisivati i koji će biti njen izbor kuda god da krene…

1. Burberry – My Burberry’s Blush

Reč je o intenzivno ženstvenom parfemu, inspirisanom londonskom baštom u svitanje. Miris je svež i oslikava razigranu žensku energiju, koja podseća na buđenje prirode. Mešavina nara, limuna, ruže i jasmina, daje pravi miris cvetne bašte u proleće.

2. Lancome – La Vie Est Belle

Ovaj parfem simbol je slobode i sreće. Julia Roberts bila je inspiracija za ovaj parfem, kao otelotvorenje lepote i sreće. Osnovna nota su tonovi crne ribizle i slasne kruške, dok je samo srce ovog parfema perunika, kroz koju se provlači i ženstvena nota jasmina.

3. Gucci – Bloom

Ovaj parfem inspirisan je mirisom cveća u cvatu. Jak utisak ženstvenosti nosi upravo kombinacija oporog đumbira i nežne ruže u gornjim notama.

4. Dior – Miss Dior Absolutley blooming

Kombinacija crvenog bobičastog voća i mirisa cveća, predstavlja pravi sladunjavi izbor, za sve nežne dame, koje žele da pokažu svetu svoju osetljivu i slatku prirodu.

5. Marc Jacobs – Daisy Love Eau So Sweet Woman

Neodoljivo svež i sladak parfem idealan je izbor za neodoljive i moderne dame. Dok su gornji ton parfema slasne maline, samo srce mirisa predstavljaju latice bele rade i mleko jasmina. Ovaj parfem u sebi istovremeno nosi slast i svežinu mirisa.

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar