-1°C

Beograd

SAVET ZA BUDUĆE MLADE: Evo kako da se našminkate za svoj poseban dan! (FOTO)
Bez obzira da li idete na venčanje ili ćete blistati kao mlada, pored odevnih kombinacija koje birate svakako još jedan bitan faktor je šminka. Naravno, za ovakve prilike bitno je da ne preterujemo, ali i da dozvolimo sebi da odstupimo od bazičnog, svakodnevnog šminkanja i da zasijamo, eksperimentišemo.

Make-up umetnici su već lansirali nove tendencije u domenu šminkanja, a pravi ambasadori novih trendova iz sveta šminke su slavne ličnosti koje su svoja najbolja beauty izdanja demonstrirala na zvaničnim povodima.

Definitivno glavni pravac u domenu šminke, pa i u svečanim prilikama je vraćanje prirodnom izgledu. To obezbeđuju neutralni tonovi - svetloržičasta i braonkasta rumenila, karmini u boji kože...

U nastavku vam predstavljamo osam najboljih make-up ideje za odlazak na venčanje:

Diskretan ajlajner + nude karmin

Ako niste od onih koji vole jaču šminku - tipa crveni karmin ili plavu senku, suptilni šarm ajlajnera, kao i karmin u boji kože su pravo rešenje za vas. Možete obraze osvežiti i nežnim rumenilom u roze boji, nalik Kendal Džener.

Ista boja ruža i senke

Na Filmskom festivalu u Kanu ove godine, manekenka Adrijana Lima je demonstrirala ovaj trend, koji je idealan za osobe sa svetlijim očima koristeći bronzanu senku i nude ruž sa sličnim podtonom. Imajte na umu da jedino sa nude i ružičastim tonovima ova opcija izgleda svedeno, nežno i sveže.

Svetlucava T zona

Hajlajter nanesite na T zonu lica i iskombinujte sa nezasićenim crvenim karminom, baš kao što je i glumica Kejt Bozvort uradila. Lice će dobiti jedno svečanu, glamuroznu i svežu notu.

Sjajna koža

Keri Vošington je na Met Gali blistala u svakom pogledu, posebno u domenu lica. Maskara, svetlucavi hajlajter i braon rumenilo pun su pogodak!

Crveni karmin

I dalje proveren, classy i uvek uspeva - njegovo visočanstvo crveni ruž. Za mnoge ovaj beauty proizvod je nezamenljiv u svečanim prilikama i predlažemo...neka ostane tako!

Metalik momenat

Ema Stoun je na Met Gali pokazala pravu magiju u domenu tretiranja očiju - kombinacija sedefastih senki bele i bronzane boje su svakako mali izazov koji ćete ublažiti sa neupadljivim karminom, npr. u boji kože.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar