-1°C

Beograd

NE STIDITE SE SVOJE KILAŽE NAKON POROĐAJA: Poruke koje je napisala poznata blogerka zapalile su Instagram!

Ova dama treba služiti za primer svim ženama, kada je reč o samopouzdanju i osvešćenosti!

- Mnogi od nas imaju ovakvu kožu zbog bilo kakvog rasta ili promene koja se dogodila u našim telima. Koža koja se bora i savija, a ipak je mekana i nežna. Koža koja je dobro obavila svoj posao. Koža koja je učinila tačno ono što je i trebalo - napisala je Sara pored fotografije.

- Ovo nije bio čin hrabrosti. Bio je to trenutak kada sam htela da podelim sa vama nešto za šta želim da drugi shvate da je normalno. Uradila sam to iz želje da pronađete način u sebi da se oslobodite od laži koje su vam usađene, a to je da zbog svoje kože nikada nećete imati "dobro telo" -

Ali moje telo je dobro telo. Uradilo je odličan posao. Nosilo me je. Osetila sam suze. Osetila sam svaki zagrljaj koji sam ikada dobila. Osetila sam svaki poljubac. Donelo je tri moja najbolja prijatelja na ovaj svet. Ovo je jednostavna izjava ljubavi i zahvalnosti mojoj koži za dobro obavljen posao", dodala je ova mlada mama.

Inače, ova Instagram zvezda, koju prati gotovo 400 hiljada ljudi, i inače je poznata po smelim i hrabrim fotografijama na kojima pokazuje svoje nesavršenosti, a ipak izgleda predivno.

Sara uz sve fotografije deli i inspirativne tekstove kojima želi ženama širom sveta da dokaže da treba da vole sebe takve kakve jesu.

-Svetu ne dugujete dvodelni bikini. Ne dugujete mu podignute grudi i ravan stomak. Ne morate se izvinjavati ako ste naduti taj dan ili objašnjavati nekome zašto ste dobili sedam kilograma- njene su reči pored jedne od brojnih fotografija na kojima je pokazala celulit i opuštenu kožu.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Instagram/ @thebirdspapaya

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar