12°C

Beograd

ZA KOŽU BLISTAVU BEZ MITISERA : LEDENI TRETMAN za lice !

Veliki broj žena muči se sa mnogim preparatima i tretmanima ne bi li imale blistavi ten.

Sada je mnogo lakše doći do blistave i sjajne kože uz tretman koji praktikuje i veliki broj poznatih dama, a među njima i Kejt Mos.

Sam postupak i priprema su vrlo jednostavni. Ledeni tretman je zapravo umivanje lica ledeno hladnom vodom, a ima čak nekoliko benefita.

Osim što je jednostavan za pripremu ovaj bjuti trend je i jeftin. On postaje sve popularniji tretman za lice, pa su i sve poznate dame trenutno lude za njim.

Priprema:

U posudu stavite hladnu vodu i veću količinu kockica leda. Svako jutro uronite lice u to i natekla koža će postati prošlost i u trenutku će postati blistavija.

Protiv mitisera u posudu sa ledom dodajte i malo kamilice. Kamilica deluje antibakterijski pa tako ublažava manje upale. Zbog hladnoće mitiseri će se skupiti i polako se povući.

Protiv podočnjaka, ujutro jednostavno umotajte kockice leda u krpu i masirajte kružnim pokretima područje ispod očiju. Tako ćete pokrenuti cirkulaciju pa će nadutost nestati.

Protiv proširenih pora, jednostavno na kratko uronite lice u vodu. Zbog hladnog šoka pore će se skupiti pa se gotovo neće videti. Pored toga, koža će dobiti lagano ružičasti ton.

Izvor : telegraf.rs
Foto : Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar