8°C

Beograd

OVO VAM SE NIKAKO NEĆE SVIDETI: Stvari koje vas čekaju kada oduvate trideset svećica!

Rane ili kasne (kako za koga) dvadesete su za većinu nas žena period kada još uvek verujemo u poneku bajku, a tridesete umeju da nam donesu sudar sa realnošću. Ova decenija nas često dovodi u sasvim novu dimenziju našeg života...

Već smo pisale o tome šta je ono što volimo u svojim tridesetim, ali hajde da pogledamo i drugu stranu medalje - šta je ono što nam se neće dopasti?

RAZNA PITANJA "BRIŽNIH" LJUDI IZ NAŠE OKOLINE

Koliko nas se u ovom razdoblju života sreće sa pitanjima tipa "Jesi li se ti to malo ugojila?" , "Kada ćeš da se udaš?" , "Kada će beba?" ako već imate jedno dete onda "Kada će drugo dete? Nisi više tako mlada..."

SAVETI TIPA "JA ZNAM NAJBOLJE"

Ovo je kategorija u kojoj najčešće prednjače svekrve novopečenih (a i onih drugih) supruga, ali nije isključeno da će se tu pojaviti još neko ko će biti voljan da udeli svoj mudar savet.

OSEĆAJ DA VREME BRŽE PROLAZI

U svojim tridesetim umemo biti zaokupljene karijerom ili porodicom i zbog toga dobiti osećaj da vreme veoma brzo prolazi, da se brže krećemo ka sledećoj deceniji i, naravno, starimo.

SUDAR SA REALNOŠĆU

U ovoj deceniji češće nego do sada umemo da zastanemo i upitamo sebe "Da li ja grešim negde?" ili "Da li sve radim kako treba?"

MOJE TELO SE MENJA - NA GORE

Ovo naravno kod određenog broja srećnica nije slučaj i možemo da im kažemo svaka čast!

Veliki broj žena počinje da razmišlja o kremama protiv bora, strija i ostalih pošasti o tome kako skinuti kilograme i obući farmerice koje smo nosile pre 3, 5, 10 godina...

Na kraju krajeva, kako svi znamo da medalja ima dve strane, mi vam preporučujemo da se i pored svih stvari koje nam smetaju, okrenete vedrijoj strani života i uživate u njemu!

Ona Zna
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar