8°C

Beograd

IDEALNE ZA ZIMU: Tri najpopularnije frizure!

Sezona pred nama obećava malo truda i savršeno stilizovanu kosu! Inspiraciju kao i uvek pronalazimo u fotografijama, pa da vidimo kakve ćemo frizure nositi tokom ove zime. Odabrali smo tri frizure koje svetski poznati frizeri predviđaju kao najpoželjnije za ostatak godine i za koje vam neće biti potrebno puno muke niti pomoć frizerskih ruku.

1. Ukrasi u kosi

Ukrasi u kosi su popularni u modnom i beauty svetu, već nekoliko sezona, a njihova popularnost ne jenjava ni ove sezone. Bilo da ste odabrale dekorativne ukosnice, mašne, svilene marame, ili rajfove, jednostavno ćete u svega par poteza učiniti da vam frizura izgleda besprekorno.

2. Holivudske lokne

Holivudske lokne su uvek u trendu! Ova elegantna i sofisticirana frizura savršen je izbor za noćne izlaske ili romantične dejtove. Vrlo je laka za nameštanje i održavanje i nećete morati da bacate pare na frizerske usluge.

3. Bob frizura

Izgleda da ova moderna i sofisticirana frizura ne namerava da napusti tron najpopularnijeg načina stilizovanja kose kada su pripadnice lepšeg pola u pitanju, i tako je već nekoliko sezona za redom. Za koju god varijantu ove popularne frizure da se odlučite nemoguće je pogrešiti.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Pixabay/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar