29°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Objektiv

EFEKAT ĆE VAS ODUŠEVITI: Za savršene LOKNE potrebna vam je samo kuhinjska KRPA (VIDEO)

Efekat će vas oduševiti

PROČITAJTE JOŠ

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

KORONA PO GRADOVIMA: U ovom gradu je više novoobolelih nego u Beogradu

"GLAS NIJE NI TAMBURA NI HARMONIKA, VEĆ ŽIVI PROIZVOĐAČ": Alen Islamović SAMO ZA HAPPY o najtežem periodu u životu! (INTERVJU/FOTO)

Žene koje vole lokne, naravno, uvek žele da one budu savršene. A to jedino može da se postigne odlaskom u frizerski salon. Odnosno, plaćanjem za frizuru.

Žene koje vole lokne, naravno, uvek žele da one budu savršene. A to jedino može da se postigne odlaskom u frizerski salon.

Odnosno, plaćanjem za frizuru. Možda vas zanima Kako da na prirodan način posvetlite kosu pre letovanja? Sve što vam treba već imate u kući Kako da na prirodan način posvetlite kosu pre…

A šta ako bismo vam rekli da to ne mora da bude tako?

Znamo da postoje najrazličitiji tutorijali i možda ste od neke od njih isprobali i razočarali se. To, naravno, ne znači da treba da odustanete. Pogotovo kada vam mi garantujemo za neki od njih. Ukoliko želite da ovog leta nosite dugu puštenu kosnu sa savršenim uvojcima, onda bi trebalo da uzmete jednu kuhinjsku krpu i da sledite uputstva.

Ne šalimo se, stvarno će vam biti potrebna krpa. Kosu podelite prema razdeljku, na dve polovine, a zatim krpu stavite tako da jedan deo krpe odvojite za jednu, a drugi deo krpe za drugu polovinu posle. 

Prednji deo kose počnite da uvijate oko krpe i polako zahvatajte pramen po pramen i uvežite ih u krpu, sve dok ne uvijete celu dužinu sa jedne strane.

Kada stignete do kraja, pričvrstite ih gumicom, da ne bi spali i pređite na drugu stranu, a onda ponovite postupak kao sa prvom stranom.

Kada budete završili i drugu stranu, pokušajte da ta dva dela spojite šnalicom, tako da budu pozadi.

Krpu, nakon nekoliko sati, skinite i uživajte u efektu laganih i raskošnih lokni koje će izgledati baš kao da ste izašli direktno iz frizerskog salona.

Ovu tehniku bi najbolje bilo da primenite pre odlaska na spavanje i da prenoćite, jer će lokne tako izgledati bolje i biće postojanije.

Takođe je važno da kosa bude sveže osušena i čista, ali nikako isfenirana.

Pogledajte video kako bi vam sve bilo jasnije:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar