Izvor: Novosti Magazin
14.09.2021 u 13:26
0

TRI BOJE SU DOVOLJNE DA IZGELDATE LEPO!

Muška moda ima jasna pravila – manje je uvek više.

Modni stil predstavlja naš lični pečat, a jedno od najvažnijih pravila je jednostavnost u kombinovanju odeće.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI BJUTI TRIK: Do gušćih trepavica u samo nekoliko POTEZA

Stručnjaci savetuju da nikada na sebi nemate mnogo nakita (najviše tri predmeta) i više od tri boje. Ukoliko želite da se razlikujete od drugih i volite malo ekscentričniji stil, takav efekat možete postići ako nosite aksesoar ili jedan odevni predmet koji će odudarati od ostatka odeće.

Takođe, sve što je u trendu, ne znači da i vama odgovara. Držite se onih stvari koje vam dobro stoje i koje vam se sviđaju.

Slično pravilo važi i za brendiranu odeću. Pre nego što odlučite da nešto kupite, zapitajte se da li to činite zbog toga što je u pitanju poznata modna marka ili zato što se odlično uklapa sa vašom garderoberom. U zavisnosti od odgovora, znaćete da li vam je taj komad odeće zaista neophodan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter