1°C

Beograd

ZABLISTAJTE NA PLAŽI: Evo kako da odaberete kupaći kostim koji ide uz vašu figuru (FOTO)

Pripreme su već polako počele, a zahvaljujući poznatim glumicama i pevačicama mi već znamo na koje modele treba da obratimo pažnju.

Kupovina savršenog kostima često spada u jedan test sposobnosti. Između različitih stilova, krojeva i oblika, pronalaženje ponekad može biti veoma zahtevan zadatak jer kupaći zaista treba savršeno da odgovara obliku tela.

U najboljem slučaju, on sakriva nedostatke, i ističe sve ženske atribute.

Jednodelni

Ovi modeli su klasični, seksi, moderni i sofisticirani. Pri kupovini, veoma je važno izabrati dobru veličinu kako bi se kostim u potpunosti prilagodio telu i izdužio siluetu. Jednodelni kupaći može sakriti i neke nedostatke poput stomaka, ali i naglasiti ženske atribute. Ako se odlučite za ovaj model, budite sigurni da će vam on istaći samopouzdanje, držanje, i ostaviti dovoljno za maštu...

Bikini sa dubokim strukom

Modeli kupaćih kostima koji poseduju dubok struk su omiljeni među damama, jer oni vizuelno izdužuju vaše noge i celokupnu figuru, a posebno naglašavaju struk. Kod nižih žena, oni stvaraju privid figure oblika peščanog sata, a kod dama sa oblinama oni čine stuk tanjim. Pored toga, ovaj stil je veoma retro, a u isto vreme i mladalački. On će kod svake dame probuditii pinup devojku!

Trouglasti

Trouglasti bikini je i ove sezone nezaobilazan komad. On je jednostavan, sportski, ali izgleda veoma seksi. Ovaj stil takođe može da koriguje nedostake, a poznato je da vizuelno povećava grudi. Takođe, on odlično stoji i ženama sa većim oblinama.

Izvor: elle.rs
Foto: Instagram/ beyonse, bellahadid, alessandraambrosio, badgirl, solangeknowls

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar