24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Objektiv.rs

KAO BEBU OSTAVILI JE U KARTONSKOJ KUTIJI! Deset godina kasnije kad su je videli, ZANEMELI SU! (VIDEO)

Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvek za dete izuzetno teško. Međutim, dešava se i da ta deca uspeju da izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umeju da budu veoma dirljive i emotivne. Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspela da prevaziđe svoj težak početak.

VAŽNO

PADA I CARINSKA MAFIJA: Priveden Miloš Tomić!

Vučić danas sa Čen Bo

Delegacija Beograda u poseti Moskvi!

Dr Tiodorović upozorava: OKO 80 ODSTO ZARAŽENIH IMA BRITANSKI SOJ VIRUSA!

Dr Kon: OVO ČEKA SVE ONE KOJI IDU NA ŽURKE!

Kada je imala samo mesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na železničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vreme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova ćerka ima neverovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pesama napamet i pevala pesme od početka do kraja. Želeli su da neguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživela neverovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pevala himnu za Bejzbol ligu, gde ju je primetio Mark Karman.

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi objavila svoj album. Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i decu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti