1°C

Beograd

HURGADA: Opuštajući odmor za odrasle i decu!

Opuštajući odmor u all inclusive zadovoljstvima odabranog hotela uz čari koje nudi 5 zvezdica nikad nije bio bliži. Evo zašto sve veći broj turista svoju pažnju poklanja relaksiranju na Crvenom moru.

Hurgada - nekada malo ribarsko mesto, danas je prava turistička destinacija za sve one koji vole all inclusive odmor, toplo more, ali i grad sa velikim brojem restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea.

S obzirom na to da je od Kaira udaljena oko 5 sati vožnje, za putovanje u Hurgadu je najbolje koristiti direktan - čarter let.

Hurgada je destinacija za sve koji žele da zaista uživaju! Nije važno kojoj kategoriju putnika pripadate, da li je vaša opcija ove godine porodični, ili odmor u paru – Egipat i Hurgada imaju opcije za vas.

Koncept letovanja u Hurgadi je takav da hoteli nude all inclusive uslugu pa je na vama samo da se opustite i uživate. Većina hotela ima velike bazenske komplekse sa svim propratnim sadržajima, ali kada letujete u Egiptu nećete odoleti toploj vodi čarobnog Crvenog mora.

Izvor: B92
Foto: Instagram/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar