10°C

Beograd

RAJSKO OSTRVO BLUDA I RAZVRATA: Kada najluđe fantazije postanu stvarnost! (VIDEO)

Putnička agencija "Good Girls Company" u svoju je ponudu stavila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Na jednom mestu će se naći prostituke, droga i alkohol.

Agencija naime obećava da će svi oni koji se 24. novembra s njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu s prostitutkama, piše Miror.

"Good Girls Company" kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život "o kom su uvek sanjali" i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije.

- Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - rekli su iz kompanije.

Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks.Za one koji ne žele celo putovanje provesti u sobi kompanija je omogućila jahanje konja i golf.

Da ne bi sve ostalo na rečima, "Good Girls Company" je objavio i video najave za putovanje na kolumbijsko ostrvo bluda.

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke. U drugom se može videti kako proćelavi muškarac ulazi u hotelsku sobu u kojoj četiri gole devojke leže na krevetu.

Cene aranžmana se kreću od 500, pa do 1.500 evra.

Pogledajte video:

Telegraf.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar