0°C

Beograd

ZA AVANTURISTE SA DUBOKIM DŽEPOM: Turistička agencija organizuje put u nepoznato za 28.000 €!

Iako većina ljudi putovanja uglavnom planira do poslednjeg detalja, luksuzna turistička agencija "Black Tomato" iz Londona nudi nešto potpuno drugačije.

Luksuzna putovanja "Izgubite se" (Get Lost) bazirana su na tome kako želite da se osećate, a ne gde želite da idete.

Oni koji su spremni da plate 28.000 evra za putovanje u nepoznato, turistička agencija povezuje sa stručnjakom za putovanja. Tek tokom konsultacija oni otkrivaju zbog čega putuju i kako žele da se osećaju na putovanju.

Na kraju, putnici otkrivaju šta žele da istraže (ledene oblasti, pustinju, džunglu, planinu ili obalu), a ukoliko žele da im putovanje bude u potpunosti nepoznatno, o konačnoj destinaciji odlučuje stručnjak.

Nakon što dobiju sve potrebne informacije, stručnjaci za "Izgubite se" putovanja kreiraju jedinstvenu avanturu na lokaciji koja ostaje stroga tajna sve do polaska.

Kada stignu na početnu destinaciju, putnici dobijaju raspored aktivnosti, satelitski telefon i karticu koja radi i kad ste van mreže.

Osim toga, dobijaju opremu za praćenje kako bi tim ove turističke agencije bio siguran da je sve u redu. Tim ove turističke agencije ne meša se u putovanje ukoliko to nije neophodno.

Do sada su organizovana probna putovanja u Mongoliju, Svalbard i Gvajanu.

Izvor:b92.net
Foto:Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar