4°C

Beograd

ODMOR KAO IZ BAJKE: Najprimitivniji hotel koji ćete obožavati. Raj za dušu i telo!

Da li ste se umorili od interneta, telefona, gradske gužbe i buke? Ukoliko je odgovor da, vodimo vas na jedno mesto gde ćete odmoriti dušu i upoznati život u prirodi.

"Kolarbyn Eco-lodge" je naziv odmarališta u šumama Švedske, a to što je smešten daleko od asfalta, automobila i stambenih zgrada nije jedina njegova prednost.

Ovo odmaralište poznato je i kao "najprimitivniji" hotel na svetu.

Male brvnare raspoređene su u šumi Skinskateberg, a ukupno ih ima dvanaest. Opremljene su samo ležejevima za spavanje i svećama koje pružaju jedino osvetljenje kada padne noć.

Turisti ovog avanturističkog hotela u prirodi kupaju se u lavoru ili obližnjem jezeru, greju se na otvorenoj vatri gde pripremaju i sve obroke, a zabavljaju se uz lov, ribolov i pričanje priča uz vatru.

Trodnevni paket aranžman uključuje i cepanje drva za ogrev, upoznavanje domaće flore i faune, kao i branje pečurki, bobičastog voća i drugih jestivih šumskih plodova.

U "Kolarbyn Eco-lodgeu" napominju da je hotel idealan za porodični odmor i romantična druženja. Odrasla osoba za noćenje će izdvojiti oko 160 evra, dok se za decu plaća 80.

Da li biste odmarali i vi u jednom ovakvom prirodnom objektu?

Lepaisrecna.rs
Foto: Youtube-Ihana Suloinen/ Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar