11°C

Beograd

Photo: Freepik/@newfabrika

Izvor: Men’s Health

GREŠKE: Da se i vama to ne bi dogodilo, pogledajte šta su zamerile!

Da se i vama to ne bi dogodilo, pogledajte šta su zamerile.

PROČITAJTE JOŠ

DR TANJA JOVANOVIĆ OTKRILA: Da li je indijski soj korone stigao u Srbiju?!

KORONA PRESEK U GRADOVIMA SRBIJE: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji

DODIK BEZ DLAKE NA JEZIKU: Hag nije mesto pravde!

LAŽNA DOKTORKA VARALA I KOLEGE: Olgica Markanović uzimala OVOLIKI NOVAC za sat i po obuke?!

Objašnjava doktorka hitne pomoći: KAKO POMOĆI NEKOME KOGA JE POGODIO GROM?

KASNA UŽINA
„Momak sa kojim sam se povremeno viđala, slao mi je seksi poruke, o tome kako me želi, a kada se konačno pojavio na mojim vratima, bio je pripit i jeo je ogroman sendvič. (Izvinjenje između dva zalogaja je glasilo: „Izvini, samo da završim ovo. Baš sam gladan“). Ništa nije manje seksi od zadaha koji se oseća na sendvič, a da ne pominjem to što pauza za jelo ubija svaku želju za onim što je pominjao u poruci. I dalje osećam salamu kada mislim na to“

ZANIMLJIVO SMEĆE
„Imala sam otvorenu vezu, a poslednji put kada smo se videli nismo imali nikog sa strane. Nakon nekoliko pića u baru, vratili smo se u njegov stan. Već u taksiju nismo mogli da se suzdržimo. Odmah sa vrata smo počeli da se skidamo, a ja sam gledala kako naša odeća pada na pod. Tada sam ih ugledala. Ne jedan, već dva iskorišćena kondoma, na podu pored kante za smeće. Bila mi je užasna ne samo ta noć, već cela naša veza. Nikada ga više nisam videla“.

UREDNOST
„Nakon nekoliko sastanaka, odlučila sam da prespavam kod dečka. Kada sam ušla u kuću, svuda oko mene je bilo smeće i drveni nameštaj. Bilo je kasno,  nisam mogla da nađem taksi, tako da sam se sklupčala u uglu kreveta, trudeći se da ništa ne dodirujem. Dao mi je dekorativni jastuk, nešto na čemu bi lutka mogla da spava. Kada sam ujutru ustala, pao mi je telefon između kreveta i zida. Sagnula sam se da ga potražim i  videla sam osušenu bljuvotinu na podu. Izbriši me iz prijatelja na fejsbuku. Zaboravi moj broj. Zaboravi na mene“.

DUG JEZIK
“Izašla sam nekoliko puta na piće sa ovim momkom i dopao mi se. Na sastanku je spomenuo da je nedavno gledao film, u kojem se u jednoj sceni glumica Keri Muligan pojavljuje naga. Izjavio je da je razočaran njenim “čudnim telom”. Odmah sam znala da ne bih mogla da se skinem pred ovim momkom. Ako tako misli o prelepim Holivudskim glumicama, šta bi tek mislio o meni? Još gore, šta bi o mom telu rekao drugovima? Hm, sledeći”.

EGO
“Ovaj sastanak su nam drugi ugovorili, tako da sam želela da ostavim dobar utisak. Nakon što je on konstantno pričao koliko je novca zaradio, predomislila sam se. Zatim je tražio od mene da uzmem njegov sat u ruke, da vidim koliko je lak, a skup. Otmeno! Poslednja kap koja je prelila čašu, bilo je to što je insistirao da podelimo račun. U normalnim okolnostima, to ne bi bilo toliko bitno, ali je sada bilo strašno neukusno, jer je prethodnih sat vremena pričao samo o tome koliko je bogat”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar