15°C

Beograd

Photo: Freepik/@lookstudio

Izvor: Men’s Health

OSTVARI KONTAKT OČIMA: Kad žena flertuje

Da ne bude sad da žene samo izmišljaju, ima nas koji kad nam devojka odgovori sa ćao već se vide u krevetu sa njom.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ: Kao što je Crna Gora, tako će pokušati i KiM - da prave KOSOVSKU PRAVOSLAVNU CRKVU!

GORELA GARAŽA TRŽNOG CENTRA NA NOVOM BEOGRADU: Zapalio se automobil u Merkatoru! (GALERIJA)

VUČIĆ OČITAO LEKCIJU KAMBERIJU: Gde su ubice porodice Šutaković? NEMA PRAVDE ZA SRPSKE ŽRTVE

ĐACI, DA LI STE SPREMNI? U naredna tri dana osmaci polažu malu maturu - SUTRA TEST IZ SRPSKOG JEZIKA

Bilo kako bilo, da vam se ne bi ovakve situacije više događale otkrićemo vam kako da saznate da li ona stvarno flertuje sa vama ili je bila “samo kulturna”. Nema na čemu.

PRIČA SA VAŠIM PRIJATELJEM, ALI VAS STALNO GLEDA
Sada ćete se svi smejati, ali ovo je vreme je da vas upoznam sa naučnim terminom “čizburger princip”. Kao što možete da pretpostavite smislili su ga Amerikanci, elem taj princip se objašnjava na sledeći način: kada ste sami sa prijateljem koji jede čizburger, a vi ništa, koliko god se trudili ne možete da ne gledate u čizburger i da razmišljate kako bi i vama sada jedan dobro legao. Isto tako je i sa devojkama, bez obzira što priča i možda flertuje sa vašim drugom, ona gleda vas. Istina je, žene će nekad koketirati sa drugim muškarcima, kako bi privukle osobu koja je stvarno predemet njihove pažnje.

UPORNO PROLAZI PORED VAS
Ne bi trebalo da budete genije da ovo shvatite. Ako ona stalno prolazi pored vas, a niste joj na putu do šanka ili toaleta, onda je ona tu zbog vas. Želi da je primetite, a vi u tom slučaju trebalo da ispalite neki kompliment koji će je oboriti sa nogu.

SKREĆE PAŽNJU NA SVOJE USNE
Ženske usne mogu da budu itekako zavodljive i mi smo realno svesni ove činjenice. U neke od sigurnih pokazatelja da ona fleruje sa vama spadaju i: stavlja sjaj za usne, prelazi prstima preko svojih usana ili se igra sa slamčicom dok ispija svoj koktel. Usne su jednostavno veoma moćna i delotvorna alatka za flertovanje.

IZDVOJILA VAS JE
Ako žena nađe način da vas izdvoji iz celog društva bilo da je to pun klub ili malo prijateljsko okupljanje, to je znak da želi da bude nasamo sa vama, zamislite. Nekada će iskoristiti najčudnije moguće izgovore za to, ali ako vam se dopada iskoristite tu šansu.

OPONAŠA VAŠ GOVOR TELA
Iz nekog razloga, kada smo opčinjeni nekom osobom, počinjemo da kupimo osobine našeg predmeta obožavanja. Ako ona imitira neke vaše pokrete, način na koji pijete vaše piće ili način na koji sedite, veoma je moguće da želi da stekne vašu pažnju.

IGRA SE SA KOSOM
Iako je ovo relativno jednostavna i ne tako retka pojava, u pravim rukama, kosa može da postane pravo oružje za flert. Kada želi da privuče vašu pažnju, da okreće vašu kosu ili da se neprestano igra sa njom, sve kako bi je vi primetili.

ONA VAS DODIRUJE
Ako žena u toku neke zabave ili kafiću, nalazi razlog da vas dodirne, šalje vam ogroman signal (praktično S.O.S raketu). Ovo je najstariji i najočigledniji trik u knjizi. Kada dodirne vašu podlakticu ili rame, ruku ili ručni zglob, znate da je zainteresovana. U ovom slučaju i trebalo bi i vi da uzvratite istom merom.

OSTVARI KONTAKT OČIMA
U ljudskoj prirodi je da gledaju neprestano gledaju u nešto što im je zanimljivo i atraktivno. Jednostvno možete da osetite kada vas žena posmatra. Međutim, ona neće prići da priča sa vama, kontakt je dovoljan. Sve ostalo je na vama.

ULAZI U VAŠ LIČNI PROSTOR
Prema definiciji lični prostor je onaj gde ne želite niko drugi da bude osim vas. Kada žena naruši ovaj prostor, recimo, očeše se o vas sa blagim osmehom na licu. Međutim, ovaj znak nije dovoljan, u kombinaciji sa nekim od već navedenih već, verovatno nešto znače.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar