4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: BLIC

Nisu sebi mogli da priušte venčanje: IZNENAĐENJE će pamtiti do kraja života!

Rozalin Ferer (50) i Romel Basko (55) sa Filipina već nekoliko godina živi u maloj napuštenoj kolibi sa svojih šestoro dece. Tokom 24 godine, koliko su zajedno, jedino o čemu su brinuli bilo je kako obezbediti dovoljno hrane, zbog čega nisu bili u mogućnosti da svoju ljubav krunišu brakom.

Ričard Strenc, vlasnik frizerskog salona u blizini "kuće" supružnika, upoznao je par dok su sakupljali plastiku za probaju ne bi li zaradili novac za hranu.

- Saznao sam kako njih dvoje žive zajedno više od dve decenije, ali nisu mogli da priušte venčanje. Dirnula me je njihova ljubavna priča, pa sam kontaktirao svoje prijatelje, koji su mi pomogli sa celom organizacijom venčanja, kako bi ih iznenadio - rekao je Ričard.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

ODMOR U GRČKOJ: Tri moguća scenarija za prelazak granice, a jedan bi po osobi koštao 10 evra

VAKCINACIJA ŽIVOTINJA: Devetoro majmuna iz zoo vrta primilo cepivo!

PROGRAM KOVAKS: Prva evropska zemlja dobila vakcine!

Njihovo glamurozno fotografisanje bilo je zakazano za 13. februar, Rozalin je dobila belu venčanicu, a Romel je bio u odelu.

- Jednom sam sanjala o venčanju u belom, ali tada sam bila devojčica, Davno mi je to sišlo sa uma. Nikada nismo imali dovoljno novca i samo smo se koncentrisali na to da svakodnevno imamo dovoljno hrane. Sada se osećam tako blagosloveno što se to dogodilo. Zahvalna sam - ispričala je Rozalin.

Ričard i njegovi prijatelji takođe će paru platiti i crkveno venčanje, za koje se nadaju da će biti održano kasnije ove godine, čim par dobije sva potrebna dokumenta.

- Prava ljubav je nešto što treba slaviti. To je vrlo posebno, bez obzira da li ste bogati ili siromašni - zaključio je Ričard.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti