22°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ZASKOČILA ME GARAVA U MREŽASTIM ČARAPAMA! Njena dlakava veverica progutala je mojih 19 santimetra!

Pre par meseci upoznao sam jednu baš sisatu i garavu crnku. Bila je kao iz bajke. Vatrena crna u crvenoj uskoj haljini sa mrežastim crnim čarapicama. Bilo bi bolje da me je ignorisala. Bila je toliko neprijatna prema meni da sam bio siguran da me mrzi iz nekog razloga. 

Mi momci imali smo jedan napušteni splav gde smo često cirkali. Moram priznati jedan moj ortak tamo je često drkao, pa je splav bio pun ulepljenih maramica. Jednom smo pronašli i ženske tangice pa sam shvatio da je bilo i nekakvog seksa tamo.

PROČITAJTE JOŠ: Još uvek sam drhtala od vlastitog orgazma dok je on pumpao svoju alatku lagano u mene još nekoliko puta...

No, da se vratim na moju garavu lepoticu. Zvala se Anja i imala je dugu crnu kosu i bila je extra prava bomba.

Bila je proslava rođendana našeg prijatelja. Prišla mi je i arogantno rekla da sedim na njenom mestu, ponudio sam joj mesto pored, ali je  odbila. Ustupio sam joj mesto, i baš zato što je bila bezobrazna, seo sam pored nje. Sise su prštale iz haljine, a bradavice šiljate zurile su u mene. Prvo što mi je rekla bilo je - udata sam, odbij nakazo. Ah da, bio sam nakaza zato što sam joj nagovestio da svi gledaju u njeno međunožje jer se sve ocrtava zato što nije imala gaćice ispod crvene haljine. 

PROČITAJTE JOŠ:  MNOGO ME JE PRIVLAČIO: Najviše sam volela kad mi ubacuje mačora otpozadi!

Zapili smo se. Tako mlada, a već udata, verujem da joj je brak brzo dosadio, jer je kao slučajno, izula svoje štikle i nalakirano crvenim noktima na nogama prelazila preko mog gležnja. Ah to stopalo u mrežastim čarapicama nikada neću zaboraviti. Kako je noć prolazila, njena noga išla je sve više uz moju butinu. Došla je do mog nabreklog penisa koji je hteo da iskoči iz pantalona. Rukom je ispod stola otkopčala dugmiće i izvadila moju alatku od 19 santimetra. Nije mogla da veruje šta je napipala.

- Imaš ozbiljan alat tamo dole, imaš li futrolu za to? 

Ostao sam u čudu. 

Svojim prežastim čarapama na stopalima, mazila je mog lepotana tamo dole. Palcem je trljala o glavić a ja sam hteo da vrisnem od uzbuđenja. Nije mnogo trebalo da joj ponudim da odemo do hotelske sobe. Kako smo ušli, zanemela me je. Skinula je usku crvenu haljinu i na njoj su bile samo čarape.

Duga gusta crna kosa i crne mrežaste čarape su sve što je imala. Da, bez gaća. Pokoja dlačica sa pičkice od garave Anje izvirila je kroz mrežaste čarape. Prizor me je napalio. Bacio sam je na krevet i pocepao, rastrgao i napravio ogromnu rupu za ulaz u njenu pičkicu. Jebao sam je sa čarapama kao nenormalan.

Legla je na leđa a rukama je držala svoju kosu. Dignute ruke podigle su njene ogromne sise i šiljate bradavice bile su tu spremne da ih poližem. Sisao sam ih kao malo dete. Izbalavio sam je celu. Jezikom sam prolazio po vratu, bradavicama, pa dole niz stomak... preko pupka, spustio sam se do mrežastih čarapa. 

PROČITAJTE JOŠ:  PRUŽILA SAM MU VRHUNSKO UŽIVANJE: Željno sam se sustila dole, dok mi je on držao vezanu kosu održavajući ritam...

Klitoris je bio tako tvrd i uzdignut. Lizao sam ga, grizao, ali taj miris iz njene vagine me je opčinio.

Ona je stenjala tako da je svi čuju dole. Samo je tražila: Daj me jebi, jebi me kao nikad do sad ikoga - pocepaj mi pizdu. 

To sam i uradio! Pocepao sam je celu! Debelom masnom kurčinom jebao sam Anju preko čarapa. Njena dlakava pizda imala je najsočnije sokove. Dlakava veverica tamo dole želela je moj kurac. Nisam mogao jače! Počeo sam i ja da vrištim. Verujem da je njoj to brzo dosadilo, jer je rekla - DOSTA, SAD MALO JA.

Okrenula me je - da, ona mene! Bacila me je na leđa i zasela na alatku. Skakala je i izuvijala svoje telo gore dole, i u krug. Želeli smo da bude jako - bilo je žestoko. 

Kao ludača počela je da skače i nabija se najjače što je mogla. Nisam dugo izdržao i svršio sam. Hvala bogu uspeo sam da izvučem kitu na vreme i svršim na picu. To joj naravno nije bilo dosta nego je izvukla moju kitu polizala ga je celog i počela da mi ga drka divlajčkim tempom,a onda mi ga je stavila medju njene sise koje su bile extra velike i podignute. Popizdeo sam, svršio sam posle petog trljanja i poprskao je po faci i naravno po sisama što je ona i htela. To nije bilo dosta nego je posle nastavila da mi liže i izdrkala mi ga još jedanputa i posle smo naravno oboje pali. Od tada se ne viđamo mnogo ali kada njoj ili meni dodje do sexa ona jednostavno traži isto tako i ja. Posle taoga nismo imali više ni jednu avanturu ali sad kad se setim možda joj okrenem broj telefona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar