16°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: HappyBSC

BILA SAM IZAZOVNO OBUČENA: Kada sam ga ugledala nisam mogla da izdržim da ga ne zaskočim!

Zdravo svima ja sam Nina imam 32g. razvedena. Živim sama. Udala sam se u 20 toj imala sam redovni seks a naročito ujutru.

Sve je bilo prve 2 godine lepo i odlično dok bivši ne reče da pravimo dete. Uradili smo tu noć ali nažalost nije se primilo. Otišlq sam u bolnicu na preglede. Nakin svih tih pregleda saopštili su mi doktori da sam neplodna i da nikad neću moći zatrudniti. Usledila su razočaranje naročito kod muža Posle toga više nije hteo da ima seks čak nije hteo samnom u krevet. Prošlo je mesec dana ludela sam jer mi je kurac falio.

PROČITAJTE JOŠOna se lagano širi…vrh moga jezika ulazi u nju....Počinjem ludački da je lizem, ona bokovima njiše i trlja se o moju bradu

Onda jednog dana se obučem izazovno haljina najlonke. Izašla sam s drugaricama u provod da nađem nekog za seks Dok smo sedeli u kafiću pojavi se moj školski drug. On mi je uvek bio drag. Pričali smo tako zezali se. A onda smo izašli u šetnju dodirivali se i on mi reče da živi sam.

Pa smo otišli kod njega u stan a kad smo ušli nisam se mogla suzdržati odmah sam ga zaskočila iako se otimao jer zna da sam udata. Bila sam sva napaljena p**a natekla vlažna. Popustio je i on. Skinuli smo se goli, lizao mi sise raširila sam noge i on mi ga zabio i počeo žestoko da me j**e, a onda posle sam ga zajahala, on me nabijao sve žešće. I na kraju mi zguza svršio.

PROČITAJTE JOŠBILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom batinom

Rekla sam mu da želim prenoćiti i ujutru smo se p**i. Nakon toga otišla sam sretna kući, vesela i**a. Muž je otišao na posao ljut rezerviran ali mene je baš bolelo .

Nakon nekoliko dana sam se razvela i otišla kod svojih i tako dragi moji sam sve dosad se j**a s pažljivo odabranim muškim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar