25°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

BILA SAM OBIČNA, A ONDA SAM OTIŠLA U KUĆU BLUDA ZA ŽENE! Odradio me je prezgodni mulat sa velikom alatkom

Zovem se Martina, imam 36 godina, udata sam i imam dvoje dece. Sve u svemu,  ništa posebno rekli biste. Upravo tako. To sam i ja sebi ponavljala zadnjih nekoliko godina. Shvatila sam da sam sasvim prosečna žena koja se debelo priblizila srednjim godinama, a u svom životu nisam mogla da doživim ništa uzbuđujuće.  Rano sam se udala, zaposlila, rodila decu, služila mužu i deci, a nagrada za to bio je seks kojeg nikako drugačije nisam mogla nazvati nego isto tako prosečnim.

Upravo zato sam napravila ono što sam napravila.  Verovatno pogađate, prvi put nakon petnaest godina braka prevarila sam muža. Spavala sam s drugim muškarcem. On to naravno ne zna i neće nikada saznati. Da li mi je sad žao? Nije. Žao mi je samo što to nisam uradila ranije.  Napravila sam to kao prava dama, kao dama sa Zapada. Otisla sam u javnu kuću za žene. Pojma nisam imala da tako nešto postoji sve dok nisam jednog dana službeno otputovala u Cirih.U hotelskoj sobi u kojoj sam odsela, pored ostalih prospekata koji su reklamirali razne ponude grada stajao je i onaj na kojem je su bila naslikana dva potpuno gola muškarca (i to kakva muškarca) uz tekst: «PLEASURE HOUSE. FOR LADIES ONLY. FINE STUDS. RELAX NO ONE WILL EVER KNOW.» Sat vremena je 120 švajcaraca. Dve večeri sam se razmišljala da li da idem, a onda sam presekla. Idem , pa šta bude. Sredila sam se kao nikad do tad- namirisala, našminkala, obukla tange, visoke potpetice, crnu haljinu i naručila taksi. Mogu vam reći da je to bila u pravom smislu reči PLEASURE HOUSE.

PROČITAJTE JOŠ:BILA SAM NA SEDMOM NEBU: Osetila sam pulsiranje kada je vadio i ubacivao mačora u mene najnežnije što je mogao!

Kad uđete unutra sve izgleda fino, sređeno, čisto, jednom rečju prelepo. Dočeka vas lijepo sređena gospođa, otprilike mojih godina samo u puno boljem stanju. S njom sredite plaćanje. Ako želite da u odnos bude uključen oralni i analni seks morate doplatiti po trideset franaka. Doplatila sam tih 60 uz onih redovnih 120, tako da me je sat koštao180 franaka. Ako želite da se snimate i da posle ponesete kasetu za uspomenu to doplatite jos 20 franaka. To nisam platila. Nije da nisam željela kasetu, nego nisam znala gde bi s njom kasnije. Nakon toga me žena uvela u divno uređen salon u kojem je sedelo 7-8 polugolih i prelepih muškaraca.

Kad platite cenu možete da birati koga god hoćete. Najnormalnija je stvar da pre nego što nekog izaberete možete da tražite da vam pokaze alatku. Ja sam izabrala jednog mulata, bildera, koji je imao ogromni penis u opustenom stanju. Rekao mi je da se zove Denny. Otisli smo u sobu. Sobe su besprekorno čiste i potpuno bele. Kad smo došli u sobu najpre smo se skinuli i tuširali. Tu pod tušem Danny me je malo milovao i draškao po pičkici. 

PROČITAJTE JOŠ: ZAVODLJIVA I STRASTVENA: Uvijala se ispod mene dok je preko košulje mazila grudi

Nakon toga smo se vratili u sobu. Ja sam legla na krevet i raširila noge i tražila da me poliže. Nisam htela da  gubim  vreme pa sam tražila da odmah pređe na pičku. Danny je to odradio fantastično. Nikad u životu me niko  nije tako dobro polizao.Moj muž nikada nije  moju pičku shvatao tako ozbiljno. Nakon toga me je nategao tako na krevetu. Normalno, stavila sam mu prezervativ i nismo se ljubili u usta. Bilo je pre-pre-pre-prelepo. Imao je ogromni kurac.

Najpre sam ja ležala na leđima, a on klečao ispred kreveta i tucao me. Onda je malo legao na mene, onda me je malo sa strane, onda me odpozadi, onda sam ga jahala.  Svršila sam par puta u taj sat vremena. Nažalost, brzo je proslo. Analno nisam probala jer mu je bio stvarno prevelik. Na izlasku su mi za to vratili 30 franaka. Nakon što smo završili Danny je otišao iz sobe, ja sam ostala još malo dok sam se tuširala i sredila.

PROČITAJTE JOŠ: Zgrabio je za kukove i jednim naglim trzajem prodro u nju.....Udarao je žestoko stenjala je i vikala “jače, jače!“

Na izlasku gospođa mi je pozvala taksi koji me je odveo do hotela. Necete mi verovati. Osećala sam se kao prava gospođa.

Nisam osećala nikakvu grižu savesti, nisam se osećala prljavo, osećala sam se zadovoljno kao kad izađete iz pedikira ili masera, ili jos bolje rečeno, kao kad obavite neki jako dobar posao. Više nisam obična.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar