28°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: Happy BSC

POČEO SAM DA JOJ MAZIM MAČKICE I LJUBIM PO VRATU: Sela je na mog mačora kog sam joj sve jače ubacivao, dok je ona vrištala od zadovoljstva!

Ima preko 50 godina, ali je izuzetno zgodna, mršava, kratke plave kose. Doselila se posle razvoda u roditeljsku kuću. Pošto sam majstor često me je zvala da vršim neke popravke po kući koja je oronula. Posle čestih ispijanja kafe i mojih besplatnih usluga, rekla mi je da bi bio red da mi se oduži.

Zaključala je ulazna vrata, ušla i sela do mene. Mazila me je svuda po telu, i najzad me uhvatila za k**c koji se već polako dizao. Počeo sam da joj mazim sise i da joj ljubim vrat. Pitala me je da li imam neku želju. Rekao sam joj da bih voleo da to uradimo na stolici.

PROČITAJTE JOŠProfesorka i ja u AKCIJI: Nekoliko puta smo promenili pozu i kada je bilo blizu, ona je osetila i rekla ocu u usta svu tvoju spermu

Nasmejala se i postavila me na stolicu, igrala je i skidala se ustao sam i skinuo se, kada sam ponovo seo ona je pala na koljena i počela da ga sisa. Zavrtala je kožicu, igrala se svojim veštim jezikom i bacala me u trans. Sve vreme je mazila svoju pičku. Ustala je, okrenula se i polako sela na moj k**c. Nabijala se sve jače i jače, guza joj je bila lepog oblika ali ne zategnuta, isto tako i sise, mesio sam ih i štipkao bradavice.

Rekla mi je da slobodno svršim unutra jer ima spiralu. Rekao sam joj da se okrene ka meni i ona je to učinila. Nabijala se ponovo na moj k**c, dok sam joj ja grickao bradavice i ljubio opuštene dojke. Ustao sam, podigao je zajedno samnom i bacio je na obližnji krevet, pao sam preko nje i počeo tako ludački da joj ga nabijam u p**u da je ona vrištala i zabijala nokte u moja leđa. Udarao sam je sve jače i brže, na kraju sam s**o u njenu vlažnu i raširenu p**u.

PROČITAJTE JOŠMoj ud odozgo deluje, moćan i debeo, kao da je rastače na pola: Sudeći po zvucima koje pravi ovo je pravo ludilo

Odmah je strpala moj kurac u usta, sisala ga je dok se nije ponovo digao. Sela je opet na moj k**c dok se sperma još uvek slivala iz nje i legla preko mene, ljubila je moj vrat i grickala mi uvo. Mešala je guzom i nabijala se na moj k**c. Legla je na bok, ja sam bio iza nje, podigao joj nogu i stavio ga u p**u. Uživala je u toj pozi i stalno se nemirno pomerala nabijajući se na moj k**c iznova i iznova.

Pitao sam je da li voli u guzu. Pristala je, ali da budem nežan, ustala je, stala pored stola i namestila guzu da ga stavim. Nabijao sam ga polako, jedva je ušao, guza joj je bila tako tesna. Udarao sam je po guzi i nabijao ga polako, tražila je da ubrzan tempo i ja sam lagano ubrzavao. Mesio sam njene sise koje su visile.

Kada sam došao do vrhunca izvadio sam ga i svršio po njenoj guzi. Pomogao sam joj da se obriše, obrisao sam svoj k**c, obukao i otišao kući.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar