22°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: HappyBSC

Nekoliko poslednjih trzaja pred vrhunac kao da je poludela: nabij mi ga nabij mi ga … To, to, tooooooo…….

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te devojke sam se zaljubljivao, naivno i dečački verujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumieva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nisu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite. Tako i tog januarskog roka.

PROČITAJTE  JOŠ: OTKOPČAO SAM ŠLIC I IZVADIO BATINU: Nije mogla da mi odoli! Odradio sam je dok je bila na štiklama

Dok su ostali otišli kućama ja sam s retkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim. Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom.

Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale dečke.

I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata.

Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj je i bit jer je već otkako sam ja u domu imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati. Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunim, dodam joj upaljač i ona s zapaljenog cigaretom bez i hvala ode hodnikom.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBILI SMO SE STRASNO: Nabijao mi je snažno svog mačora otpozadi!

Vratim se i nastavim da čitam, a onda nakon dvadesetak minuta ista priča.

Dođe, pokuca, zapali cigaretu i pođe. I nakon 20 minuta isto s tim da je uzela upaljač i kazala vratiću za desetak minuta…

Prošlo je i pola sata, meni se pušilo, probao sam da nastavim da čitam držeći u ustima nezapaljenu cigaretu. Ne ide. Ma neću sad da idem da tražim upaljač. A puši mi se… I ustanem, pođem do vrata njene sobe, pokucam, ne čuje se ništa, još jednom – isto. Gurnem kvaku i uđem, ona sjedi za stolom i šminka se, samo u bade mantilu, bljeska joj butina i ne okreće se čak ni da pogleda ko je ušao. – Upaljač ti je na stolu, zapali i vrati ga gde si ga našao. Sasula mi je to s takvom arogancijom da sam izašao kroz vrata njene sobe crven kao rak. Pa šta ona zamišlja da je. I ono što me je još više iznerviralo je bila činjenica da sam uradio baš onako kako je rekla.

Sledeću cigaretu sam popušio paleći je s vrha opuška od prethodne. Tako i treću. Sat na katedrali je otkucavao ponoć i taman kad sam se spremao da ugasim svetlo čuo sam je kako odlazi s frajerom niz hodnik. U život! Ništa od cigarete pred spavanje pomislio sam i navukao ćebe bliže grlu. Ali san nije dolazio na oči. Misli su mi se vrtele na svaku stranu i na kraju sam ustao i stavio sebi kafu u električnu džezvu. Nastavio sam da učim i tako do kasno u noć, a onda sam začuo korake na hodniku. Vratila se u svoju sobu i gotovo da sam potrčao da tražim svoj upaljač. Cigareta mi je zaista bila veoma potrebna. Zakucam na vrata ništa, opet ništa, i opet gurnem kvaku a onda šok. Ne obazirući se na mene skidala je haljinu preko glave i ostala samo u vešu tu pred mojim očima. Onda se okrenula i kazala s činilo mi se neopisanom nadmenošću: – Uzmi jebeni upaljač i briši! Opet sam je poslušao, uzeo upaljač i izašao kroz vrata, a onda je u meni nešto puklo.

Pa ko je ona pizda joj materina! Vratim se onih desetak koraka nazad, otvorim vrata, a ona navukla na sebe gornji dio pidžame i sjela da skida čarape. Šta hoćeš sad!? – po prvi put sam u njenim očima primijetio iznenađenje. Ne možeš sa mnom tako… – hteo sam još nešto da kažem, ali ona se tako cinično zakikotala da sam ja samo uspeo da stegnem pesnice. Da nećeš da me biješ? ili jebeš? – pitala je i dalje ne prestajući da skida čarape, jednako cinično. Beži, bre, nemaš ti za to muda… – odgovorila je sama sebi jednako cinično.

A onda je u meni nešto kvrcnulo. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom joj pokidao dugmad na pidžami i našao se licem u lice s njenim sisama. Bile su lijepe, velike, podignute i tako bijele. Zastao sam i sam zbunjen svojom reakcijom, no đavo kao da joj nije dao mira, promrmljala je gledajući me pravo u oči: Ajde frajeru…! I tad je definitivno kvrcnulo u mojoj glavi.

Zgrabio sam je u naručje, ugrizao za vrat, podigao joj jednu nogu do svog struka i onako preko pantalona je nabio k sebi. Jauknula je ali se nije ni pomerila, umesto toga dobio sam šamar, vreo i glasan. Podigao sam joj i drugu nogu i navalio je na sto. Počupala me je za kosu i ugrizla za vrat. A onda sam otkopčao jednom rukom svoje pantalone i pustio ih da padnu dole a drugom strgao njene gaćice. Moj kurac je već pulsirao kao lud, ali iznenađenje koje sam doživio dotakavši njenu pičku bilo je nešto što me je potpuno raspametilo. Bila je potpuno mokra, njeni sokovi slivali su mi se niz prste, i u čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana, da se niz moje prste slijeva njen sok pomešan sa semenom drugog muškarca.

Nabio sam joj ga ludački, skoro da sam i sam osetio bol i nastavio da ubadam sve jače i jače, sve brže i brže… Pička joj je bila vrela, uska, uprkos kurcu koji je prethodno primila… Čini mi se da sam svršio za nepun minut, a ipak sam osećao vrhom svog glavića da mogu još, da me svaki novi prodor u njenu mokru i vrelu pičku tera da nabreknem još više. To ju je zbunilo, video sam da s nevericom prima nastavak. I kad sam počeo ponovo da hvatam ritam, da jako ali lagano nabijam svoj kurac u nju po prvi put te noći ugledao sam u njenim očima tračak poštovanja pomešan s željom koja kao da joj je tek sad nadolazila. Istina prvi put skoro da je bilo i silovanje, sad osećao sam da se lagano namešta da joj što udobnije uđe. Znao sam da će trajati i nisam žurio, ali osjećao sam da je izluđuje kada ga milimetar po milimetar lagano izvlačim a onda jako ali lagano nabijam do jaja.

Počela je da diše ubrzano, držeći glavu na stranu i prebacivši ruke iza nje, a ubrzo i da vrišti, sve glasnije i glasnije. Onda kako je to i mene palilo sve više i kako sam sve žešće ulazio u nju prebacio sam joj jednu nogu preko ramena, i rukom koju sam oslobodio uhvatio je za bok i nabio s merakom do kraja. Jeknula je čini mi se da probudi grad i nogu mi stavila oko vrata. Onda je sama tamo prebacila i drugu i rukama me zgrabila za bokove.

Osećao sam da se bližim vrhuncu i jednako divljački kao i ona mene nabio je na svoj kurac. Nekoliko poslednjih trzaja pred svršavanje kao da je poludela: nabij mi ga nabij mi ga … To, to, tooooooo…….. I muda i muda mi nabij, jaoooooooo. Svršili smo istovremeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar