18°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: HappyBSC

Štipkam ukrućene, široke i čvrste bradavice, koje vrište od želje za poljupcima i muškim milovanjem... a onda je ušao on...

Što se tiče seksa, uvek me je ludo uzbuđivala jedna fantazija. Kada god bih uveče legla u krevet i svukla gaćice i grudnjak, te počela prstima trljati svoju mokru i vruću uspaljenicu, redovito bih zamišljala kako mi se ta fantazija ostvaruje. Zamišljajući tu scenu strahovito bih se uzbudila i vrlo brzo bih svršila, proživljavajući u mislima tu maštariju…

Ležim potpuno gola u svom krevetu. Uspaljena sam. Vruća. Željna seksa, gladna bluda, divljeg razvrata koji će utažiti moju žeđ i želju za strastvenom, dugotrajnom ševom. Trljam svoje velike, raskošne sise. Štipkam ukrućene, široke i čvrste bradavice, koje vrište od želje za poljupcima i muškim milovanjem. Prste uvlačim u svoje mokro pohotno međunožno ždrelo. U uspaljenu usku pičkicu koja vapi za ukrućenom muškosti, ne bi li ugasila njenu pomamljenu vrelinu.

Žudim za nečim novim, za nečim neisprobanim u seksu. Žudim za nečim što nadilazi puko raširivanje i podizanje nogu kakvo uglavnom praktikujem u svom skromnom seksualnom životu.
U sobu ulazi nepoznat muškarac. Gol je. Visok. Snažan i mišićav. Samopouzdan. Želim posedovati. Pitati ga što nepozvan, a uz to još i obnažen, želi i radi u mojoj sobi, ali ćutim.

Opčinjena sam nabreknućem koje strši iz njegovog međunožja. Prilazi mome krevetu. Počinje me hvatati strah. Postajem svjesna da uživam u tom strahu. Uzbuđuje me. Pali moje međunožje koje treperi od gorućeg iščekivanja. Ulazi u moj krevet i dalje šuteći. Velik je. Ogroman. Dvadeset i više centimetara ukrućenog mesa. Još k tome debeo.
Unosi ga u moje lice. Osetim njegovu tvrdoću priljubljenu uz moj obraz. Pička mi vlaži. Slatki nektar počinje teći iz nje.
– Uzmi ga u usta, pičko! – po prvi puta je progovorio tajanstveni neznanac iz moje sobe. – Želim da mi ga pušiš!
Bespogovorno gutam njegovu moćnu spravu. Njegov klip mi ispunjava usta. Gutam ga gotovo cijelog. Puna su mi usta njegove veličine, pohotno ga obrađujem usnama. Vadim ga van, pa opet unutra, pa opet van… Čini mi se da beskrajno ponavljam taj postupak, sve dok me salva sperme nije zasula po grlu.
– A sada, liži spermu, pičko! Gutaj ju!

PROČITAJTE JOŠ: BIO SAM SA VRELOM SNAJKOM: Rukom sam joj razmicao butine i mazio je po procepu u koji su upale tangice

Želim nešto reći, ali puna usta sperme mi to sasvim onemogućuju. Sišem njegove sokove pohlepno, proždrljivo i napokon dolazeći do daha uspevam progovoriti:
– Tucaj me! Jebi me! Nabij me na svoj kurac! Ševi me, rasturi mi pičku!
Zahvata me ekstaza. Mahnita želja za tim velikim komadom u svojoj šupljini.
– Ševi me!!! – vičem, preklinjem ga, tražim.

No, on to i čini bez moje molbe. Svoju još uvijek ukrućenu gromadu, slinavu i uljepljenu spermom, zabija u moj plamteći tesnac koji ga halapljivo prihvaća. Prilagođavam ritam svog gibanja njegovim silovitim prodorima. Vrištim. Galamim. Derem se, stenjem, jecam. Snažan je. Uživam u njegovoj grandioznoj veličini. Grčevito stišćem plahte ispod sebe, dok on ustrajno prodire u moju pohotnu dubinu. Imala sam dojam da i je netko u pičku ugurao užareni komad gvožđa koje razara moju unutrašnjost. Gorim. Vruće mi je. Lepo mi je. Eksplodirat ću . Svršavam.
– Svršavam!!! Svršavam! Svrš… Sv… – gubim glas tonući u neku izmaglicu.

Pitam se jesam li dosegla nirvanu ili sam pala u nesvest. No ubrzo shvatam da sam samo doživela nesvakidašnji užitak, užitak koji je kulminirao obilnim izlučivanjem njegove sperme po mojim sisama.

Ležimo bez riječi, goli, smoždeni i iscrpljeni burnom, divljom ševom. Nežno miluje moje sise, zatim spušta ruku sve do stidnog raslinja u mom trokutu. Provlači prste kroz moje mokre, lepljive dlačice.

Želim mu reći da sam njegova sva. Da mu nudim svoje telo, svoje bludne pukotine. Svoju pičku, usta, svoju guzu. Želim mu reći da ću mu se potpuno podati kako god on to želi, baš na sve načine. Ali šutim; znam da on zna da mu pripadam.

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVAO SAM DOK JE ZAVODLJIVO PLESALA: Bila je vlažna i strastvena, počela je meša i ljubi se sa mnom...

– A sada pičko, sada ću te tucati u guzicu – progovorio je nakon duge šutnje, kao da je pročitao moje misli.

I počinje još jedno prepuštanje gdje, potpuno potčinjena, podajem se i dajem svoje tijelo u njegove ruke.

Počinje ševa u kojoj on ispunjava sve svoje prohtjeve, u kojoj on ispunjava i ostvaruje i sve moje najskrivenije erotske snove i maštarije. Ševa koja traje dugo i dugo… sve dok prve zrake jutarnje svjetlosti ne padnu na moj krevet. Na moju podatnu nagost. Na moju golotinju koju sam darovala njemu. Na beskrajni, upravo bestijalni užitak koji sam darovala sebi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar