31°C

Beograd

Photo: Printscreen/pixabay

Izvor: HappyBSC

ODMAH SAM GA ZASKOČILA NISAM SE MOGLA UZDRŽATI: Nabijao mi je svog mačora sve jače, bila sam veoma uzbuđena!

Zdravo svima ja sam Nina imam 32g. razvedena. Živim sama. Udala sam se u 20 toj imala sam redovni seks a naročito ujutru.

Sve je bilo prve 2 godine lepo i odlično dok bivši ne reče da pravimo dete. Uradili smo tu noć ali nažalost nije se primilo. Otišla sam u bolnicu na preglede. Nakin svih tih pregleda saopštili su mi doktori da sam neplodna i da nikad neću moći zatrudniti. Usledila su razočaranje naročito kod muža. Posle toga više nije hteo da ima seks čak nije hteo samnom u krevet. Prošlo je mesec dana ludela sam jer mi je kurac falio.

PROČITAJTE JOŠNE MOGU DA VAM OPIŠEM TAJ ZVUK KAD JAPANKA STENJE! Čupala me je, grebala, pa opet NASKOČILA kao podivljala čivava

Onda jednog dana se obučem izazovno haljina najlonke. Izašla sam s drugaricama u provod da nađem nekog za s**.s Dok smo sedeli u kafiću pojavi se moj školski drug. On mi je uvek bio drag. Pričali smo tako zezali se. A onda smo izašli u šetnju dodirivali se i on mi reče da živi sam.

Pa smo otišli kod njega u stan a kad smo ušli nisam se mogla suzdržati odmah sam ga zaskočila iako se otimao jer zna da sam udata. Bila sam sva napaljena p**a natekla vlažna. Popustio je i on. Skinuli smo se goli, lizao mi sise raširila sam noge i on mi ga zabio i počeo žestoko da me j**e, a onda posle sam ga zajahala, on me nabijao sve žešće. I na kraju mi zguza s**o.

PROČITAJTE JOŠŠtipkam ukrućene, široke i čvrste bradavice, koje vrište od želje za poljupcima i muškim milovanjem... a onda je ušao on...

Rekla sam mu da želim prenoćiti i ujutru smo se p**i. Nakon toga otišla sam srećna kući, vesela i***a. Muž je otišao na posao ljut rezerviran ali mene je baš bolelo .

Nakon nekoliko dana sam se razvela i otišla kod svojih i tako dragi moji sam sve dosad se jebavala s pažljivo odabranim muškim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar