27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

OPALIO SAM SESTRU MOJE DEVOJKE: To mi je bilo najluđe i najuzbudljivije iskustvo u mojoj j***čkoj karijeri

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i „nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i njenu mlađu sestru Anu, o kojoj će biti više reči u tekstu koji sledi.

Maja i ja živimo zajedno u iznajmljenoj garsonjeri i to je naše ljubavno gnezdo. Svakodnevni seks se podrazumeva. Od kada delimo krevet, spavamo potpuno goli. Odličan je filing kada nam se ispod pokrivača dodirnu gola tela, a da ne spominjem moje snažne erekcije ujutru koje Maja iskoristi za odličan zornjak. Ma super mi je cupi!

Konačno je stiglo toplo leto i moj godišnji odmor. Sa obzirom da za letovanje para nismo imali, moje slobodne dane odlučili smo provesti u Majinoj porodičnoj kući kod njenih roditelja, i naravno njene sestrice.

Nismo se ustručavali od naših redovnih aktivnosti u njenoj devojačkoj sobi. Dakle, i dalje smo upražnjavali redovan seks kao i to da spavamo goli.

Već prvog jutra iznenadila nas je njena sestra Ana, tako što nam je uletela u sobu upravo nakon redovnog zornjaka i ljubakanja posle toga. Maja upravo ustala u nameri da ogrne mantil i ode u kupatilo, dok sam ja,  još uvek opušteno i potpuno go leškario na krevetu. Ana je naglo zakoračila u sobu, stala pored kreveta i odmeravala me je. Primetio sam njen prodoran pogled na mom penisu.

– Šta ćeš ti ovde?! Marš napolje, glupačo! – viknula je Maja na svoju sestru, i izgurala je napolje.

– Jao, sejo, kako ti je dobar frajer. Baš mu je lep kurc. – čuo sam Anin glas iz hodnika.

Nakon tog našeg „susreta”, Ana je počela da mi se zavodnički osmehuje i da tajno flertuje sa mnom. Iskreno, prijalo mi je to, sa muške strane gledišta. Lepa je to devojka, prilično zgodna i mlađa od Maje nepune dve godine. Nisam mogao odoleti zavodničkom flertu jedne takve mlade lepotice, prihvato sam njenu igru.

Nekoliko dana nakon onog našeg „susreta” u sobi, Maja je sa roditeljima trebalo da ode na nekavu veliku vašarsku pijacu. Sa obzirom da se tamo kreće rano u jutro, nije bilo šanse da ja odem sa njima, a i imam odbojnost od takvih mesta. Odlučio sam ostati u krevetu, a Maja mi je rekla da se neće vratiti pre 11 sati.

Kresnuo sam se sa Majom uveče i naravno, zaspali smo uobičajeno goli. U ranu zoru sam kroz san primetio da Maja ustaje, oblači se i odlazi. Ja sam ubrzo nakon toga ponovo zaspao. Kako se dan „budio”, tako je i postajalo sve toplije. Bilo mi je vrućina, svukao sam pokrivač sa sebe i tako potpuno go i otkriven nastavio da ležim. Nisam mogao više spavati, ali nije mi se ustajalo. Dremao sam.

Iznenada, čuo sam da je neko otvorio vrata sobe, i da se spušta na krevet pored mene. Ležao sam na stomaku i bio svestan svoje golotinje. Ubeđen sam bio da se vratila Maja.

Osetio sam ruke na mojim ramenima, leđima i zadnjici. Legla je uz mene, tako da su nam se tela spojila. Osetio sam njeno golo telo.

Pretvarao sam se da spavam i kao u snu sam se okrenuo na leđa. Uhvatila me je za penis i krenula da... Čvrsto mi ga je uhvatila i prošla stegnutom šakom gore-dole nekoliko puta. Uživao sam zatvorenih očiju.

Osetio sam njene usne na svom penisu. Čvrsto mi ga je uhvatila rukom i ugurala u svoja sočna usta. Jezikom je pravila kružne pokrete oko mog nabubrelog glavića. Bilo mi je izuzetno lepo, apsolutno neobično, jer mi ga Maja nikad tako nije dudlala. Otvorio sam oči i zaprepastio sam se. Ugledao sam golu Anu kako mi puši kurac!

– Ana! To si ti! Šta to radiš?! – bio sam iznenađen.

Nadvio sam se iznad nje u misionarsku pozu i poljubio sam je. Uhvatila me je za kurac i postavila ga na pravo mesto. Na glaviću sam osetio njenu mesnatu i mokru pičkicu. Podigla je kukove i isturila prepone. Sama je ugurala moj glavić u svoju rupicu.

Pratio sam njene pokrete i polako nastavio prodor u njenu dubinu. Osetio sam blagi otpor njene unutrašnjosti, uzdahnula je. Ušao sam do kraja i polako ga izvukao do glavića i ponovo ušao unutra… ona je samo zatvorenih očiju tiho zaječala. Unutrašnji mišići su joj se naglo opustili tako da sam prodirao u njenu dubinu lako i bez imalo otpora.

Mogu slobodno da kažem da mi je to bio najbolji seks u životu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar