33°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

"OPA, KOLIKI TI JE, MILI MOJ" Rasturio sam kuvaricu nasred livade! Balavila je mog debelog do VRHUNCA

Eh ta Vesna - napaljenica! Vesna je žena koja radi u firmi, tačnije ona je kuvarica! Dogodio se nemili događaj kada sam unosio jednu šerpu, dobro sam ispekao ruke, jer nisam stigao da je spustim, pa sam tu baš Vesnu dozvao u pomoć!

Ona je, kao slučajno, umesto da prihvati krajeve naspram mene, uhvatila kontra tako da joj je jedna ruka bila naspram mene, a druga se zavuče između tacne i moga. Nosio sam letnje odelo, mekano i tanko. Šaka joj je priljubljena uz njega. Trenutak tišine… Pogledala me je. Onako zadovoljno se nasmešila i prošaputala:

– Opa…koliki ti je, mili moj

Prošlo je par dana, radio sam drugu. Ona je bila sa nama. Kafa mi je uvek bila u kuhinji…

Tog dana je zračila onom ženskom pohlepom i dobacivala neumesne šale.

U jednom trenutku svi su negde otišli da rade, a ona me je pozvala da joj pomognem oko nečega.

Pomislio sam – šta bi mi falilo. Nije ona ni ružna, ni prljava. Jeste seljanka, jeste majka male dece, ali prošla bi. Obasipala me je komplimentima i usput se koristila savaku priliku da izvija svoje telo. Kako mi je bilo vruće, skinuo sam majicu. Odmah me je uhatila za guzove i šapnula mi na uvo:

– Bi l’ mi je isprašio, ako bih ti dala?

– Kad god poželiš… – odgovorih kao iz topa.

Lizala mi je vrat. Ruke su joj šetale mojim stomakom i grudima, a onda se spustile na njega.

– Ssss… – zasikta halapljivo. – Nisam se prevarila, takav mi treba.

Naglo sam se okrenuo i napao je na onom stoliću ispred prozorčića za hranu. Levom rukom sam je uhvatio za vrat, dok sam desnom naglo pocepao najlon-čarape, sklonio gaćice i zabio grubo dva prsta.

Izvila se i zabacila glavu. Klitoris sam joj dirao i nabijao prste u, sada već uveliko, vlažnu i obrijanu pičkicu.

Legla je skroz na sto. Noge sam joj raširio, njega oslobodio i krenuo da je jebem. U trenutku se preseče i reče:

– Nemoj… Nemoj sada… Ne ovde…

Sutra dan smo se malo stiskali i ljubili, a onda mi ga je popušila. Spustila se strastveno do mog rajferšlusa, otvorila ga je tako naglo da je sve konce počupala, izvadila debeo glavić i počela da ga guta i liže. Grickala ga…balavila, stenjala, sve u isto vreme! Napalio sam se kao mali dečko...

Sutradan sam je vozio kući. Nisam ni izašao na glavni put, a već mi ga je drkala.

– Slatki dečko, hoćeš li me sada poševit? Tvrd si, a ja željna!

Odvezao sam nas u Šikaru, tamo u voćnjake. Kiša je pljuštala. Izleteo sam iz auta, namestio čisti karton i legao. Eto i nje. Skinuo sam joj pantalone na brzinu i navukao kondom. Raširio sam joj noge i nabio ga par puta da vidi šta imam da ponudim. Toliko sam je treskao a njeni jauci čuli su se do one kuhinje u kojoj radimo! Jebao sam je i spreda i otpozadi, njeni sokovi su pljuštali koliko i kiša na prozoru... toliko je bila vrela da sam se opekao na njenu pizdu! Njena mačkica dlakava mirisala je na svež ručak ali je meni to taaaako dobro došlo da pojedem!

Zvonio joj je telefon. U jednom trenutku je ispao iz džepa trenerke i video sam da je zove ćerka, koja nije imala pojma da joj majku samo sekunde dele od orgazma.

Ubrzo se ukočila a zatim i par puta poskočila. Izvukao sam ga polako, dok se ona još borila za dah.

Onako, još blaženog osmeha i raščerupane kose, reče:

– Lezi. Daj da ga nagradim.

Zavalio sam se i gledao je kako mi sisa jaja, masira ih i igra se. Zatim je prešla na njega. Skinula je kondom i počela da ga puši. Bio joj je plitko u ustima kada ga je zategla i čvrstim stiskom uradila još par pokreta gore-dole. Topla sperma joj poteče u grlo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar