29°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

Nabio sam joj što sam dublje mogao u njenu roze nabreklu mačkicu - zastenjala je kao da me moli da budem još snažniji

Eh to zajedničko letovanje, bez igde ikoga samo nas dvoje. Moja ljubljena seksi draga i ja. Oooo da, moja plavuša sa džinovskim sisama i pozamašnom guzicom. Jedva sam čekao ovo letovanje da joj se zabijem u pičkicu i jebem je kao nikad do sada. Jer znate šta? odavno imamo sex - ozbiljan, ludački sex.

Ja sam u formi, ali daleko od toga da izgledam fenomenalno kao ona. Lepa, oblikovana guza, uzak struk, duge noge, lepe grudi in akraju, ali ne i najmanje bitno – predivna stopala. Nešto što sam ugledao, pa recimo, odmah pošto sam video njene prkosne sise.

Oborio sam pogled, postiđen mislima, i video prelepa stopala, duga, lepo oblikovana, sa uredno skraćenim noktima, baš baš jebozovna.

Naravno da je shvatila da volim sve na njoj, ali je i shvatila da su mi stopala poseban fetiš. I naravno da je pristala da mi drka kurac stopalima. I, očekivano je, ja sam bio oduševljen, pa sam svršio na taj dodir, dok je glavić nekako uspela da provuče između palca i kažiprsta, tako da je imala gomilu moje sperme po stopalima.

Koristili smo svaku priliku da se tucamo, kad god smo ostali sami. A pošto smo oboje živeli sa roditeljima, ta prilika se nije baš često ni pružala.

Jedva smo čekali odlazak na more.

Sređivanje, izlazak, šetnja, giros i na kraju neki kafe sa glasnom muzikom i raznobojnim svetilima. Malo đuske i povratak u sobu na jednu turu razuzdanog sexa, kad znamo da nas niko neće prekinuti i da ne moramo da brzamo.

Po dogovoru, nekako istovremeno sa početkom skupljanja novca, ona je počela da pije antibebi pilule. Svidelo mi se to, a i njoj se svidelo da svršavam u njenu pičkicu, da je punim. Čak sam povremeno i probao da je poližem, nakon svršavanja, na šta je umela da odreaguje novim orgazmom. Tako je bilo i večeras. Napunio sam joj pičkicu, pa onda polizao to što je iscurelo. Legao sam pored nje i tako goli smo zaspali.

Apartman je bio na drugom spratu, a hotel je napravljen tako da su terase gledale jedna na drugu. Ujutru smo ustali, šetali se goli po apartmanu, zezali se, doručkovali i tek onda skapirali da nismo navukli zavese na vrata od terase. Na drugoj terasi nije bilo nikoga, a i njihova zavesa je bila navučena, tako da nisam imao pojma ko je bio tamo i da li nas je video. Uostalom, nisam imao čega ni da se stidim, ni svoge, a ponajmanje njenog izgleda.

Otišli smo na plažu, ponovo kupanje, zezanje, druženje sa istom ekipom koja je skoro u isto vreme izašla kad i mi, baš opuštajuća atmosfera.

Prošlo je podne, sunce upeklo kako to ume da bude u julu i svi smo krenuli ka sobama da odmorimo i sakrijemo se u hladovinu. Sa vrata smo oboje skinuli kupaći, bacio sam je na krevet, polizao pičkicu koja je imala slani ukus sa mirisom joda.. morske vode.. Zaskočio sam je, stavio kitu u vlažnu pičkicu, tucao je kratko kad je počela da glasno svršava. Ponesen tim zanosom, i ja sam uskoro svršio, puneći njenu pičkicu. Kako je krenuo da se spušta, tako sam ustao i otišao pod tuš. Ona je ostala da još malo leži na krevetu, pa smo se posle zamenili ispod tuša.

Samo sam došao, skinuo joj mokar peškir i razvalio joj noge sa obe strane. Pogledala me je njena roze pizda i znao sam da je pravo vreme da se zarijem u nju onako žestoko.

Lagano sam jezikom prolazio duž njenog mokrog vrata, njenih usana, pa sve naniže. Došao sam do nabrekle sise i bradavice koju sam slasno ižvakao! Bale su joj se slivale niz bradavicu a meni se kurac samo krutio.

Spuštao sam se dalje do pupka, imala je mladež pored pupka. Lizao sam je a desnom rukom nadrkavao svoj kurac. 

Stenjala je toliko glasno da su svi sa plaže mogli da čuju...

Išao sam dalje... Došao sam do roze nabrekle mačkice i zario prst najdublje što sam mogao - zastenjala je kao da me moli da uđem alatkom.

Ušao sam tako jako i još jače!

Svršio sam svom snagom! 

Imao sam utisak da me sada voli još više! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar