26°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

Uđi do kraja, želim da osetim svaki santimetar tog debelog buzdovana...Niko me nikad nije zadovoljio kao "GOSPODIN OD POLA METRA"

Počelo je to nedavno...pre desetak dana! Prvo smo se videli, pa razmenili brojeve, pa pričali i po 7 sati dnevno.... i onda je došao sudbonosni trenutak kada smo trebali da se vidimo... Kada smo se dogovorili da se nađemo, onako potpuno otkačena i fascinirana tom prelepom razmenom reči, misli pa i osećanja, imala sam dozu straha… svesna da bi se tu sve moglo i završiti.

Prilazili smo jedno drugom… Sa osmehom, sasvim lagano, pa brže… dok nismo upali jedno drugom u zagrlaj… Onaj pravi, prepoznatljiv među milion drugih. Čula sam samo otkucaje njegovog srca. Lagano, najprirodnije je spustio poljubac na moje usne. Imala sam osećaj da sam kod kuće… Kao da čuje moje misli, tiho je prošaptao: “Dobrodošla, devojčice”. Naježila sam se od zvuka tog šapata, suštine izgovorenih reči nadovezanih na moje misli.

Poveo me je lagano… Nisam imala pojma gde, niti mi je to bilo važno. Samo sam osećala i znala da je moje telo zarobljeno njegovim zagrljejem, da su moje misli ispreplitane sa njegovim i to mi se sviđalo. Zastala sam na trenutak da ga poljubim… Uz poljubac smo razmenili i osmehe i samo nastavili da lagano hodamo…

“Neće ti smetati da odemo do mene?” više je rekao nego pitao i dodao: “Pravim dobru kafu… I tamo možemo biti potpuno mirni…” Samo sam ga sledila…

“Sada ćeš ti da odabereš gde ti je najudobnije da sedimo” rekao je uvodeći me u stan i paleći redom svetla. Zaustavili smo se u kuhinji. Gledajući to lice, upijajući pogled tih očiju, znala sam samo da je i dalje sve na svom mestu, da smo i dalje jednako bliski, da je ono što nas je od prvog trena povezivalo postalo samo dublje i snažnije. Prišla sam mu dok je on prilazio meni. Poljubac je ovog puta bio dug i strastveen, njegove ruke su me stezale u sve čvršći zagrljaj… “Kafica…” rekao je sa osmehom lagano se odmičući i uhvatio me za ruku preplićući prste sa mojima. Prineo je usnama i strpljivo, lagano spuštao najnežniji poljubac na svaki moj prst…

Bilo je to erotičnije od svakog poteza koji sam do tada mogla smatrati erotičnim.

Ponovo sam mu se sesvim približila i počela da ga ljubim lagano po licu. Pronašla sam neko mesto između uha i vrata koje mi se posebno dopalo i lagano ga ljubila, lizuckala pa ponovo ljubila… Tiho je uzdisao nameštajući se bolje i najzad prošaptao: “Mmmmmm… Ako nastaviš to da radiš, neće biti kafe…” Umesto bilo kakvog odgovora, samo sam nastavila…

“Dođi”, rekao je uzevši me za ruku i drugom otvarajući vrata.

Našli smo se u spavaćoj sobi.

Kao da je ulaskom u tu prostoriju nestalo svakog i najmanjeg stida ili neprijatnosti… Kao da smo se našli u nekoj sasvim drugoj dimenziji.

Ljubio me je strasnije i nežnije nego bilo ko bilo kad.

Preko sve one odeće osećala sam sveki delić njegovog tela, drhtala od svakog dodira i potpuno se prepustila.

Sećam se samo nekih detalja: ruku koje se zavlače ispod majce i otkopčavaju mi grudnjak da bi već u sledećem momentu jednim potezom bila potpuno oslobođena odeće; ruka koja mi steže i privlači bradavice jednu drugoj da bi ih usne uhvatile skoro istovremeno; usne koje se spuštaju na pupak… I neverovatnog, nedoživljenog zadovoljstva od svakog pokreta, svakog dodira.

Ne znam kad, ne znam kako je on ostao bez odeće… Niti ko ga je skinuo … Sećam se kako se spušta na krevet i povlači me sa sobom. Sećam se kako se spuštam sa usana preko grudi i stomaka … Kako konačno uzimam kurac u ruku i lagano spuštam poljubac na vrh. Hvata me za kosu i okreće po strani tako da može da vidi kako nestaje u mojim ustima i da uhvati moj pogled koji traži potvrdu užitka u njegovom… Povlači me po strani da klečim pored njegovog tela kako bi pička bila dostupna njegovim rukama… Zavlači prste lagano odobravajući vlažnost koja ga dočekuje. Drugom rukom me povremeno hvata za kosu i usmerava u ritmu koji mu odgovara. Potpuno mu se prepuštam i sledim njegove pokrete…

“Dođi…” promumlao je u jednom momentu i povukao me prema sebi. Njegov ton i pokreti nisu dopuštali nikakvu dilemu… Iako je, po prirodi stvari, tako moj položaj bio dominantan, igru je vodio on. Prijalo mi je da ga sledim jer je, činilo mi se bolje od mene znao šta, kad, kako mi najviše prija… Dok smo se tela prilepljenih jedno uz drugo ljubili, spustio je svoje ruke meni na kukove i jednim potezom navukao na sebe. Šakama mi je stezao guzu i tako diktirao ritam istovremeno se pomerajući… Počeo je da me treska... ali treska kao da mu je to poslednje na svetu! Lupkao me je po guzi ... pa uhvatio za kosu - to mi je prošlo kroz glavu dok mi je niz lice curila kap znoja koja me je rasplamsala.

Zaskočila sam ga, obavila svoje nožice oko njega i stiskala ga butinom. Kako je imao veeeelikog gospodina (a zvali su ga Gospodin od pola metra - što i ima smisla) morala sam jače da se nabijem kako bi ceo ušao. 

Kočila bih, pa bih se dodatno nabila jako dok ne čujem njegovo: Ahh...

Dopalo mi se, a onda sam se spustila tik dok nije završio... jezikom sam oblizivala Gospodina od pola metra, pa sve do glavića... i onda pušila veliku kurčinu gore-dole. 

Bale su mi curele niz njegovog i to mi je taaako prijalo... ali ne, on nije svršio.

Sela sam mu na facu od ljutnje što ne mogu da ga zadovoljim do kraja... lizao mi je dlakavu gospođicu i ja sam svršila po njegovoj faci.

Nastavio je da me jebe kao životinja, a onda je u jednom momentu kada sam izgovorila: Uđi do kraja, želim da osetim svaki santimetar tog debelog buzdovana... svršio kao iz puške.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar