22°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

OVO SU NAJBOLJE VEŽBE ZA STOMAK!

Kada se ugojimo u predelu stomaka, to se najviše vidi i zadaje najviše glavobolja. Zbog toga svi težimo tome da smršamo baš oko struka. Imati ravan stomak nije tako teško, a uz prave vežbe za stomak i malo kontrole u ishrani, možete vrlo brzo videti rezultate!

Najbolji način da smanjite salo oko stomaka su vežbe za stomak. Ako zaista želite da vidite rezultate, izdvojite malo vremena u toku dana i ciljajte trbušnjake i smanjite salo sa stomaka.

Donosimo vam 10 najboljih vežbi za idealan struk, ravan stomak i jake trbušnjake.

Trbušnjaci

Fitnes stručnjaci kažu da ništa ne sagoreva masne naslage sa stomaka kao trbušnjaci. Trbušnjaci su najbolje vežbe za stomak, i zato ih dodajte u svoju dnevnu rutinu vežbanja.

Lezite na pod i savijte noge u kolenima. Ruke stavite iza glave. Istovremeno podižite gornji deo tela i kolena, a zatim se lagano vratite u prvobitan položaj. Kada se podižete onda izdahnite, a kada se vraćate u početnu poziciju, onda udahnite.

Uradite 20 ponavljanja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar