Izvor: Happy BSC
31.10.2021 u 10:40
0

RECEPT ZA BRZU TORTU: Ukusna poslastica koja se jednostavno sprema!

Ukoliko vam se bliži rođendan, predlažemo vam da probate ovu tortu.

Veoma jednostavno i brzo se pravi, tako da možete i na dan nekog slavlja da je napravite i obradujete svoje ukućane i prijatelje.

PROČITAJTE JOŠČOKOLADNE BADEM KOCKE: Ukus će vas oduševiti!

Sastojci:

270 g brašna
3 kašike kakaa
1,5 kašičica praška za pecivo
150 g šećera
10 g vanilin šećera + 1 kašičica
100 g ulja
360 ml vode
500 g svežeg sira 
180 g putera
5 kašika šećera u prahu
voće za ukrašavanje

Priprema:

Pomešajte brašno, kako i prašak za pecivo. Zatim dodajte šećer i vanilin šećer. Sipajte ulje i vodu i mešajte da nema grudvica. Podmažite tiganj i zagrejte. Od smese pecite nešto nalik palačinkama. Trebaju nam 3 kore.

Fil pravimo tako što pomešamo sir sa puterom i šećerom u prahu pa umutimo mikserom dok ne postane kremasto. Filujemo kore poslastičarskim špricom i slažemo jednu na drugu. Na kraju preko fila stavite voće po izboru. Ubacite u frižider da se stegne pre sečenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter