NAJBOLJE TESTO IKADA ZA PICU!
Ovo je idealno testo za picu.
Sastojci
So, malo šećera, kašičcu brasna i mlaku vodu pomešati sa kockicom kvasca
U kvasac dodajte brašno i ulje.
Preporučeno

UPOZORENJE! Morate da vodite računa šta pijete tokom letnjih meseci

SNAŽAN ANTIBIOTIK IZ PRIRODE: Napravite "Majstorski tonik" i očistite telo od infekcija i parazita

KOLAČ OD ANANASA: Desert za koji će vam biti potrebno svega pola sata da ga spremite! (RECEPT)
Po potrebi dodajte brašno ili vodu. Ja nikada ne pravim po tačnoj meri, ali testo bi trebalo da bude mekano i lepljivo.
Testo ostaviti da odstoji sat vremena.
Od ovog testa možete praviti i hleb, koji je odličan, i ako zelite da napravite hleb testo posle stajanja premesite.
Ako pravite picu, testo nikako nemojte da premesite
Ova je količina dovoljna za normalan pleh or rerne.
Pleh nauljiti i posuti krupnom morskom solju
Testo izruciti u pleh i oblikovati rukama. Meni ovo oduzima najviše vremena. Potrudite se da krajeve ostavite deblje, a sredinu tanju.
Posle oblikovanja poređajte prokuvan paradajz ili kečap, šunku, pečurke i kačkavalj.
Ovako složenu picu ostaviti da odstoji još sat vremena. Ovo pomaže testu da ostane mekano.
Pre pečenja rernu zagrejati na 250C i nakon sat vremena picu peci jos 8-9 minuta.
U zavisnosti od rerne, možda ce trebati i više vremena.