Izvor: Kurir.rs/Novosti
28.07.2022 u 22:43
0

STRIKTNI JELOVNIK KRALJEVSKE PORODICE: Ove 3 hranljive namirnice je kraljica Elizabeta zabranila Kejt Midlton da konzumira u palati!

Mnogobrojni izvori su potvrdili da Kejt Midlton ne predstavlja nikakav problem da poštuje sva ograničenja koja život na britanskom dvoru donosi.

Vojvotkinji od Kembridža nimalo ne smeta što ne neke namirnice ne sme da jede, a bivši dvorski kuvar Daren MekGrejdi, otkrio je da je Kejt Midlton zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru.

VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA OČARAVA IZVAJANOM FIGUROM: Zavirite u jelovnik Kejt Midlton koji se sastoji od 6 moćnih pravila! (FOTO)

Razlog je taj što kraljica ne voli ugljene hidrate,  pa ih ne poslužuje ostalim članovima kraljevske porodice.

Takođe, zabranjeno im je da jedu bilo kakvu rizičnu hranu kada su u posetama van zemlje. U takve namirnice spadaju, na primer, školjke koje vrlo lako mogu da uzrokuju trovanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, ono što je prethodnim snajama na britanskom dvoru posebno teško padalo su duge kraljevske večeri. Naime, navodno niko ne sme da ode na spavanje pre same kraljice Elizabete II,  a Dajana je za razliku od Kejt to teško podnosila. Zasad se još nije saznalo da se buduća kraljica Kejt ikad žalila na to.

Spisak zabrana ne završava ovakvim starinskim ograničenjima, već se nadopunjuje u skladu s modernim načinom života. Tako na primer, članovi porodice ne smeju da poziraju za selfije, jer se smatra da bi s javnošću trebalo da komuniciraju uglavnom direktnim kontaktom, a ne „paradiranjem“ po društvenim mrežama.

Zato na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža nećete videti nijedan njihov selfi. Naprotiv, Kejt je izvrsna fotografkinja pa svi uživaju u njenim izvanrednim portretima dece – princa Džordža, princa Šarlot i najmlađeg Luisa.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter