4°C

Beograd

PROMENE SU NEOPHODNE: Ove LOŠE NAVIKE muškarci treba da isprave zbog svoje LEPŠE POLOVINE! (FOTO)

Svakome teško padaju promene, a muškarcima je nekada nezamislivo da će svoje navike morati da menjaju zbog lepše polovine.

Postoji nekoliko stvari kojih muškarci moraju da se odreknu kako bi pored sebe imali ženu o kojoj su oduvek sanjali.

Svaka žena će reći da pored sebe želi da ima odgovornog i iskrenog muškarca koji neće bežati od obaveza, koji će s njom planirati život i neće se ponašati detinjasto.

Evo kojih navika muškarci moraju da se oslobode kako bi ispunili ženska očekivanja:

2. Potreba da je uvek u pravu

Nijedna veza nije savršena i nigde ne cvetaju ruže 24 sata dnevno. Biće nesuglasica, biće rasprava, a iznad svega moraju da postoje kompromisi.

Fleksibilnost je ključ svega. Ne možete da očekujete da sve bude po vašem, da biste nešto uzeli morate i vi nešto da pružite. Ako jedna strana ima potrebu da ubvek bude upravu onda vaša veza neće imati slavnu budućnost.

3. Njegova nezrelost

Muškarci su skloni izbegavanju obaveza, a kada ste u vezi sa ženom s kojom planirate budućnost onda ova navika mora brzo da bude iskorenjena. Uspešni parovi su učili i odrastali zajedno. Sazrevali su kao individue i kao tim.

Pružite ženi ljubav, iskrenost i energiju i podelite obaveze među sobom, tako će svima biti lakše.

4. Kratkoročno razmišljanje

U mladosti niko ne razmišlja o budućnosti. Ženama je teško da zamisle budućnost s nekim ko ne razmišlja ni o svojoj budućoj perspektivi. Žene traže muškarca koji će je podržavati u ostvarenju njenih ciljeva, ali i koji će se truditi za sopstveno dobro.

Ozbiljna žena želi kraj sebe muškarca na kog može da računa kako u ljubavi tako i na putu kroz život.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad