16°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VODIČ ZA LJUBAVNIKE Kako smuvati MILF

Za sve vas koji niste inicirani sa internetskom kulturom, MILF znači “Mama Koju Bih Voleo Da J...m.” To je kada je žena seksi i vrlo atraktivna, a istovremeno je i majka jednom detetu ili više dece.

Kako mogu da se razlikuju

Možda ćete razmišljati “kako se uopšte MILF razlikuje od bilo koje druge žene”. To je veoma dobro pitanje. Jer jasno je da neće sve MILF biti iste. Međutim, postoji prilična količina zajedničkih karakteristika koje mnoge od njih imaju. Neke od glavnih osobina koje ljudi vole kod MILF mamica su te što su one prefinjenije, sofisticiranije, zrelije, iskusnije i realističnije. To je uglavnom zbog činjenice da odgajaju svoju decu ali i da su švrljale okolo ili što bi mladi rekli - imaju dosta kilometara iza sebe. One obično znaju šta žele, a šta ne žele. Takođe, neki generični komplimenti i ulizivanje neće biti dovoljni da vam padnu u naručje (ili na kolena), jer one nisu naivne kao neke mlađe klinke.

Kako da nađete onu koja vam odgovora

Kada je u pitanju upoznavanje sa MILF, generalno ćete morati promeniti svoje navike u smislu celonoćnih izlazaka. Na primer, mamice verovatno neće biti napolju kasno u noć, obično zato što imaju decu. Dakle, ako ćete ih potražiti, to će morati biti tokom dana.

Ali gde biste pronašli milf ako ne u klubu ili baru? Pa, postoji mnogo mesta gde bi se one šetale. Na primer, gradski park, biblioteke, muzeji, prodavnice namirnica višeg kvaliteta ili u tržnom centru. Ovo se možda ne čini kao tradicionalni način “prikupljanja” žena, ali ako želite pokupiti milf, morate ići tamo gde mame imaju tendenciju da idu.

Razgovor - muvanje

Razgovor sa mamicom nešto je drugačiji od razgovora sa neudatom i samohranom ženom. Mlađa žena ima manje iskustva, pa bi i neka dečačka ili “mangupska” ulizivanja mogla biti najbolji način. Međutim, majke su mnogo zahtevnije od toga i treba mnogo više truda i veštine da bi prihvatile poziv na izlazak.

Na primer, milf mamici je mnogo lakše da uoči ako si neki čudak. One ne samo da imaju iskustvo, već imaju i mladu decu o kojoj treba da se brinu. Tako da biste trebali početi polako, stajati uspravno i nasmešiti se seksualno. Ali ne želite da se predstavite kao opasnost ili neko ko bi mogao da joj naudi.

Put do srca MILF mamice je povezivanje s njima na emotivnom nivou. Morate da razgovarate sa njima o stvarima koje su im strastvene, kao što su duhovnost, socijalna pitanja, knjige i, što je još važnije, njihova deca. Majke su uvek spremne da detaljno razgovaraju o svojoj deci, zato je važno da ih saslušate, čak i ako možda niste mnogo zainteresovani za to.

Mnogim mamama je napaljivo da budu sa mlađim muškarcem. Mnoge su jake i snažne žene koje kontrolišu većinu stvari u svom životu, a ponekada žele da neko drugi preuzme dominaciju. Dominacija može biti seksualno oslobađajuće iskustvo za mnoge žene koje ne žele uvek da budu na vrhu svega.

Glavna stvar koju ćete želeti jeste da pojačate vezu i seksualnost kako odnos duže bude trajao. Na primer, pobrinite se da kada je pohvalite, da to bude jedinstven i originalan kompliment, a ne nešto uopšteno. Morate takođe biti suptilni, tako da joj stvari ne postanu neugodne. Zato predlažemo da ubacujete povremene komplimente i tokom opštih razgovora.

Uverite se da nije udata

Poslednja stvar koja želite da budete jeste - rušilac veze ili braka. Osiguravanje da MILF nije udata je nešto što želite da učinite ubrzo nakon što je sretnete. Mnogo je načina na koje to možete učiniti, a neki od njih su suptilniji od ostalih.

Pogled u njenu ruku pre nego što i počnete razgovarati s njom je najlakši način, ali to nije uvek moguće. Pogotovo ako nosi dugi džemper ili rukavice, ili ako jednostavno ne nosi prsten. Mnoge žene različitih kultura možda ne bi koristile prsten da pokažu da su udate, ili čak iz tehničkih razloga: lakše pranje sudova, skidaju prsten pre tuširanja pa zaborave da ga ponovo stave, ne prija im na prstu... Zato je najbolje da je direktno pitate. Žene više vole da ste direktniji u pitanjima tog tipa, dakle da ne okolišajte. Najgore što tada Milfice mogu reći je "da“, a ako to kažu, izvinite se i samo se udaljite. To je potencijalna drama čiji deo ne želite biti.

Na kraju

Ono što želite da uradite pre nego joj i priđete jeste da se setite da su MILF mamice ljudska bića, sa osećanjima, strastima, željama i požudama. Ako tražite SAMO seks, velike su šanse da niste previše fokusirani na ono što ONE žele, a više ste fokusirani na ono što VI želite. Dakle sebičnost je "no, no". Morate shvatiti, da biste ušli u njihove gaćice, morate im prvo ući u mozak. Zadobiti njihovo poverenje. Budite otvoreni, budite iskreni i odnosite prema njima sa poštovanjem koje zaslužuju. To je najbolji način da pridobijete MILF i da vam dopusti da prođete kroz sve njene barijere.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Olja

Ja imam 42god ali me privlace mladici od 18-25godina i nije ih tesko smuvati i imati kombinaciju. Teze je imati kvalitetnu vezu sa njima, za one koje to ocekuju.


Ostavite komentar

Povezane vesti