-1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: direktno

NISTE MOGLI NI DA PRETPOSTAVITE! Ovo je najuzbudljivija REČ tokom seksa!

Neke ljude bezobrazne reči u krevetu uzbuđuju više nego bilo šta što biste fizički mogli da uradite. Drugi razmišljaju da probaju čuveni "dirty talk", ali ne znaju odakle bi krenuli ni šta bi tačno trebalo da kažu.

TOP VESTI 

GRAĐANI NAVALILI: Ministar Mali saopštio da je broj prijavljenih za novčanu pomoć do 10 sati, premašio očekivanost!

VUČIČ SUTRA U PRESTONICI: Predsednik otvara sektor 4 obilaznice oko Beograda

PREMIJERKA BRNABIĆ U KOSTOLCU: Srbija je Severnoj Makedoniji donirala dodatnih 13.000 vakcina "Sputnjik V"

NAJNOVIJI PODACI: Ovoliko doza vakcina je dosad dato Beograđanima

KRITIKA JE JEDNO, ALI TO NIJE KRITIKA! U rezoluciji EP ima materijalnih neistina

Laknuće vam kada čujete da uopšte ne morate da budete maštoviti niti da "izmišljate toplu vodu" kada je u pitanju seksi šaputanje u krevetu.

Šta više, mnogi muškarci i žene su na društvenim mrežama otkrili da ih najviše uzbuđuje kada partner tokom seksa izgovori njihovo ime. To, naravno, može da se uradi na različite načine - možete tokom predigre, recimo, da šapnete partneru ime na uvo, ili da ga uzviknete na vrhuncu "igre".

PROČITAJTE JOŠ: 

AKCIJA KAO NA FILMU: "Gnev" došao glave prevarantima sa lažnim policijskim značkama! (VIDEO)

KISIĆ TEPAVČEVIĆ OTKRIVA: Evo kada se očekuju okupljanja u zatvorenom!

DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ovo što se dešava je politička borba!

NAKON GODINU DANA! Venecija otvara vrata turistima!

- Tokom seksa volim da čujem kako izgovara moje ime - napisala je jedna žena na Tviteru, a druga dodaje da inače ne voli svoje ime, ali da je baš to "pali" u krevetu.

I dok se mnogi pitaju otkud toliko seksi čarolije u izgovaranju imena, profesorka psihologije doktorka Mišel Druan kaže da kada čujete sopstveno ime tokom seksa, to pomaže da se bolje povežete sa partnerom.

- Ljudima je u prirodi da traže pripadnost i ljubav, a kada neko izgovori naše ime, potvrđuje bliskost i pojačava osećaj pripadnosti - kaže ona.

I klinički seksolog Sindi Darnel saglasna je sa ovom teorijom. Ukoliko razmišljate o "bezobraznoj priči" u krevetu, bilo da biste se zadržali samo na izgovaranju imena ili biste išli dalje od toga, pametno je da pre toga razgovarate sa partnerom.

Ne volimo svi iste stvari u seksu, pa je uvek bolje da unapred popričate o nečemu, nego da "upropastite" seks nečim što partneru neće prijati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad