Izvor: Men’s Health
25.06.2021 u 08:02
0

KRIVUDAJTE: Pratite ovo uputstvo

Ženi je, međutim, potrebno malo više vremena i laganog okretanja na umerenoj vatri da bi provrela. A sve počinje pritiskanjem pravih dugmića.

PROČITAJTE JOŠ

METEOROLOG TODOROVIĆ: Očekuje nas blago zahlađenje

UGAŠEN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU! Nema povređenih

NEVREME POGODILO NOVU VAROŠ! Materijalna šteta na poljoprivrednim usevima

NASTAVLJA POBEDNIČKI NIZ! Novak u finalu dubla turnira na Majorki (VIDEO)

PRIČAJTE
Prvo probajte sa pričom. Ženama je potreban mentalni stimulans i zato ih ispitujte o njihovim fantazijama i razgovarajte o stvarima koje ih uzbuđuju. I kad sledeći put budete prošli pored vatrogasnih kola oboje ćete pomisliti na seks na vrhu merdevina. Valjda ćete joj fantaziju jednom i ispuniti.

KRIVUDAJTE
Vaše misli su usredsređene samo na jednu stvar dok su njene nalik na autoput sa deset traka. U igru morate uvesti što više delova njenog tela pre nego što krenete južnije. Ciljajte na njene usne, tačke iza ušiju, koren vrata i predeo oko dojki.

UDALJITE SE
Činjenica je da ćete partnerku mnogo više želeti ako je neko vreme ne budete videli. Osetićete se mnogo vezaniji za nju i biti uzbuđeniji kada se budete poonovo sreli.

PROMENITE IGRU
Izgleda da suviše veliki broj muškaraca uči iz pornića kako treba uzbuditi ženu. Dve sekunde ljubljenja, dva minuta oralnog za nju, dvadeset minuta za njega, a zatim penetracija sve dok joj ne isprska lice, grudi, zadnjicu ili usta. Zaboravite na te jeftine porniće i više se potrudite oko nje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter