21°C

Beograd

Photo: Shutterstock

Izvor: Objektiv

NIKAKO NE PODNOSE: “Svi ste vi isti” i još dva ultimativna razloga zbog kojih će vas svaki muškarac OSTAVITI

Ovo nikako ne podnose

PROČITAJTE JOŠ:  EKSKLUZIVO ZA HAPPY TV MILAN POPOVIĆ O ODNOSU SA SEVERINOM: Ličnu sujetu i ego treba da ostavi po strani, dobrobit deteta je najvažnija

Svaka žena se, nakon raskida, preispituje gde je pogrešila.

Vraća razne situacije, premotava film i detaljno analizira svoje ponašanje. 

Čak i stručnjaci često govore o tome i daju odgovore na pitanja koja nas muče.

Međutim, sada su progovorili i muškarci.

PROČITAJTE JOŠ:  EKSKLUZIVNO U VEČERAŠNJEM "GLAMURU" SAZNALI SMO : Ovo je neostvarena želja Ane Bekute! Evo ko od pevača zarađuje najveći bakšiš (FOTO)

Istraživači sa Univerziteta u Brisbaneu su razgovarali su muškarcima o tome koje ženske osobine ne mogu da prihvate i zbog čega su spremni da raskinu vezu.

Preterano pedantne
Muškarci ne žele ni vezu sa ženama koje su preterano uredne i to očekuju i od svojih partnerki, tako je barem izjavilo skoro 20 posto muškaraca. Oni su objasnili da je veza sa ženom koja stalno čisti, briše i opominje “nemoj to” ili “pazi da ne isprljaš ovo”, veoma naporna. Niko ne želi da bude pod stalnim pritiskom.

Ne vole njihove prijatelje
Muškarcima su prijatelji veoma važni, pa ako ih žena ne voli, nastaje problem, reklo je više od 20 posto muškaraca. Učesnici istraživanja su jasno naglasili da ne žele devojku koja ne voli njihove prijatelje i koja se trudi da ih razdvoji.

Sve muškarce smatraju istim
Stav da generalizovanje nije dobra osobina žena deli svaki peti muškarac. Kako objašnjavaju, veoma su alergični na žensku primedbu da su svi muškarci isti, naročito jer je žene obično koriste dok kritikuju njihovo ponašanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar