33°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: magazin.novosti

TRI SAVETA KAKO DA POJAČATE SVOJ ŠARM: To je ukras koji svaka žena može da poseduje!

Ostavite dobar utisak gde god se pojavite.

Uz malo truda i rada na sebi, šarm je ukras koji svaka žena može da poseduje.

Postoje tri zlatna i jednostavna pravila kojih se možete pridržavati, uspećete da zračite pozitivnom energijom gde god se pojavite.

Ova tri zlatna pravila su takođe povezana: osmeh tokom razgovora vodi ka dobroj komunikaciji, a tajna dobre komunikacije leži u razvijenoj empatiji.

PROČITAJTE JOŠ:AKO VAŠ PARTNER IMA OVE OSOBINE, VI STE PRAVA SREĆNICA!

Osmehujte se češće

Sigurno ste čuli za izraz "šarmantan osmeh". Mnoge studije su dokazale da ako se osoba češće osmehuje tokom razgovora, onda postaje privlačnija.

Takođe, sa ljudima koji se češće smeju tokom komunikacije, prijatniji će biti razgovor, a dobra energija je zagarantovana.

Težite ka opuštenoj komunikaciji

Tajna šarma je u dobroj i opuštenoj komunikaciji, koja teče bez problema. Pored toga, osobe koje su vešte u komunikaciji, uglavnom grade bolje odnose.

Takve osobe su otvorene za nova poznanstva - zanimaju ih drugi ljudi i iskreno žele da čuju njihovu priču.

Razvijajte empatiju

Empatija je takođe jako važna za šarm. Ukoliko imate obzira za druge ljude i trudite se da ih razumete i da se stavite u njihovu poziciju, svako će se osećati prijatno u vašem društvu. 

Stoga stalno treba razvijati empatiju i pokazivati da ste uvek tu za svoje drage ljude. Radujte se tuđim uspesima, i to će vas činiti izuzetno šarmantnim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar