Izvor: Objektiv
22.10.2021 u 23:01
0

MALE CAKE: 10 znakova koji govore da je on ONAJ PRAVI

Muškarac koji voli radi ove stvari Imati pravog partnera pored sebe je velika stvar.

PROČITAJTE JOŠ:  „NA OSNOVU KRATKOG ISKUSTVA…“: Bojana Ordinačev pre 4 dana je postala mama, a sada se oglasila i postavila neobično pitanje! (FOTO)

Međutim, šta uopšte znači pravi partner?

Kako uopšte da znate da je on taj i da je već pored vas?

PROČITAJTE JOŠ:  UŽAS! Ubijen mladi pevač hicem u glavu!

Pre svega, biće uz vas na svakom koraku. Radovaće se vašim pobedama i tešiti vas kada dođe do poraza.

Takođe, postoje i znakovi koji otkrivaju da vas muškarac neopisivo voli.

Obratite pažnju na ovih 10:

1. Neće proći dan, a da vas ne podseti koliko vas voli
Stalno ćete se osećati kao prioritet u njegovom životu. Konačno, pronašli ste nekoga ko vam znači isto koliko i vi njemu.

2. Učiniće sve da dobije vaše poverenje
Želi da se osećate prijatno i samouvereno. On zna da svaka dobra veza podrazumeva poverenje, a on će se potruditi da ga zasluži. Osim toga, nikada ga ne bi prokockao.

3. Biće tvoja hrabrost kad se ti ne osećaš hrabro
Bez obzira na to kuda život može da vas odvede, on će vam biti najveća podrška i hrabriće vas kroz teške trenutke. On će biti uz vas na svakom koraku, navijaće za vaše pobede i prigrliti poraze.

4. Biće i vaša motivacija kad je nemate
Nikada neće odustati od vas ili vaših snova. Uvek će vas motivisati i gurati napred.

5. U njegovim očima uvek ćete biti lepi
On ne mora nužno da izgovara te reči da bi vam dokazao da ste lepi. To pokazuje načinom na koji vas gleda, dodiruje i tretira.

6. Čak i kad niste u najboljem izdanju, ipak ste mu najlepši
Njega nije briga da li ste u trenerci, rasparanoj majici ili ste bez šminke. Njemu ste vi, u svakom izdanju, najlepši i on je zaljubljen u vas bez obzira na sve. Jedino do čega mu je stalo jeste da bude sa vama.

7. Nikada ne daje lažna obećanja
U njegovom rečniku nema lažnih obećanja ili nečega što je rekao, a da nije ispunio ili da je zaboravio. Ako kaže da vas taj dan vodi na večeru, odvešće vas.

8. Dokazaće vam ljubav malim stvarima koje radi
Ako ne stignete da napravite večeru, jer radite do kasno, on će pomoći tako što će vas večera sačekati na stolu kada se umorni vratite sa posla.

9. Sa njim se osećate sigurno
Uvek ćete moći čvrsto da spavate, znajući da je on tu, pored vas.

10. Nikada nećete morati da brinete da li će vas povrediti
Prirodno je imati nesuglasice, pa čak i rasprave u vezi, ali nema razloga da vas neko tokom svađe vređa, ili postane nasilan. Pravi muškarac to neće uraditi, već će sa vama voditi smislen razgovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter