33°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Happy BSC

Kako osvojiti muškarca? NEKOLIKO VAŽNIH SAVETA

Jeste li se ikada pitali šta stvara prirodnu privlačnost između žene i muškarca? Njihovo samopouzdanje. Predstavljamo vam 11 saveta pomoću kojih ćete napokon preuzeti inicijativu i pozvati tog zgodnog muškarca na kafu...

Savjet #1: Ne brinite se sviđate li mu se ili ne

Činjenicu da mu se možda ne sviđate ne možete promeniti... No, pokažete li umjerenu zanimaciju, verojatno će i on promeniti mišljenje. Samo mu se opušteno približavajte i, ako postoji šansa za vas dvoje, stvari će se već početi odvijati u pravome smeru.

Savjet #2: Ne uspoređujte ga s bivšim

Prošlost neka ostane prošlost - opsesivno pričanje o bivšim vezama ili ljubavnicima nema nikakvoga smisla. Svaka veza je priča za sebe, učinite si uslugu i prihvatite svakog muškarca onakvog kakav jest. Ako vam ne odgovara, ništa zato, ali dajte priliku i njemu i sebi.

Savjet #3: Ne razmećite se

Iako su muškarci na lošem glasu što se tiče hvalisanja, žene rade to isto! I pogodite što? Većinu muškaraca to odbija. Gradite svoje samopouzdanje polako - to će doneti određenu dozu tajnovitosti. I pogodite što? Muškarci se pale na to!

Savjet #4: Nemojte biti control freak

Potreba za kontrolom svega oko sebe je duboko zapisana u umu svake žene - ali muškarci to apsolutno mrze budući da najviše cijene osjećaj slobode. Samopouzdane žene rade drugačije: umesto stalnog pokušaja kontrolisanja, koriste svoj šarm kako bi jednostavno manipulisale muškarcima. Pametno, zar ne?

Savjet #5: Imajte povjerenja u sebe

Ima nešto privlačno u odlučnoj ženi koja svoje izbore ne dovodi u pitanje - i muškarci vrlo brzo primjećuju takvo samopouzdanje. Kao što žene žele muškarce a ne dječake, tako i muškarci žele žene a ne uplašene djevojke koje ne znaju što žele.

Savjet #6: Postavite granice

Biti dio nečijeg života je super ali inzistiranje da ste njegov jedini život je vrlo, vrlo pogrešno. Zašto? Za početak, takve veze ne traju dugo jer su temeljene na prisili. A žene, koje imaju višestruke interese u životu i nisu fokusirane samo na svoju ljubavnu vezu, su privlačnije. Točka.

Savjet #7: Priznajte svoje pogreške

Samopouzdane žene se povremeno ne boje priznati kako su u krivu... Svi smo mi ljudi i radi toga smo zanimljivi i privlačni. Bez oklijevanja preuzmite odgovornost za svoje postupke, jer kada naiđe onaj pravi nećete morati biti zabrinuti kako mu se nećete sviđati radi svojih grešaka - vole će vas i poštovati bez obzira na sve.

Savjet #8: Pametno birajte svog partnera

Bez obzira na to što ste super osoba, izaberete li idiota opet, i opet, i opet, to govori nešto i o vama. Nešto što će sigurno svakog pristojnog muškarca oterati od vas.

Savjet #9: Ne prisiljavajte ga

Ako je između dve osobe sve u redu, ljubav i romantika će se pojaviti same od sebe. Prisiljavanje je beskorisno i vrlo neugodno a svaki pametni muškarac će iz takve veze pobeći glavom bez obzira. A vi želite završiti s pametnim muškarcem, zar ne?

Savjet #10: Nemojte biti očajni

Ono što muškarce uglavnom odbija jesu očajne žene. Takve žene, nažalost, uglavnom završe same i zato je najbolje prihvatiti kako je OK biti single. Takođe, nemojte pristati na ništa manje od veze u kojoj ste srećni.

Savjet #11: Napravite prvi korak

Čim vam se netko svidi, ne gubite ni sekunde - krenite u akciju! Muškarci su oduvijek preduzimali prvi korak. Danas će svaki moderan muškarac prihvatiti prvi korak nežnijeg pola i smatrati ga poželjnim u odnosu na druge situacije.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar