Izvor: OBJEKTIV, 24 SATA HR
11.04.2022 u 23:01
0

DOSADNO: Na prvom SASTANKU nikako ne treba da postavljate ovih 5 pitanja

Za njih ima vremena

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kada vam se neka osoba dopadne na prvom dejtu, vi nikako ne želite da ostavite utisak snuždene, nekomunikativne i nezanimljive osobe. Zato je neophodno da budete pričljivi i zanimljivi, iznosite svoje mišljenje i postavljate pitanja.

Sa postavljanjem pitanja morate posebno da budete oprezni. Naravno, preko njih ćete saznati većinu stvari koje želite da znate o toj osobi, ali nekim temama definitivno nije mesto na prvom sastanku.

Sigurno ne želite da potencijalni partner počne da planira bekstvo, jer su vaša pitanja previše lična ili da zaspi za stolom.

1. Koja je tvoja priča?

Ovo je jedno kliše pitanje, koje je ujedno toliko bezlično i besmisleno da na njega niko ne može da odgovori na pravi način. Pored toga, vaš sagovornik će iamti osećaj da je na razgovoru kod psihologa, a ne na sastanku sa potencijalnim partnerom.

Najbolje bi bilo da preskočite bezlične fraze i pitanja.

2. Zašto si još uvek sam/a?

Prethodne veze i potencijalne traume nisu baš sjajna tema za prvi sastanak. Nekako se ta tema uglavnom nametne sama po sebi, ali vi ne treba da budete osoba koja će da potencira na tome.

Pritom, ljudima može da bude neprijatno da razgovaraju o tome.

3. Šta te je privuklo kod mene?

Pogrešan korak u flertovanju. Kada psotavite ovo pitanje, delujete nesigurno, a možda čak i arogantno.

4. Koji su tvoji hobiji?

Ovo pitanje je sasvim u redu, zapravo, ali o ovoj temi uglavnom nema mnogo stvari da se kaže. U redu je da ga postavite, ali ne potencirajte previše širenje ove teme, jer ćete potencijalnom partneru možda dosaditi.

Naravno, ukoliko druga osoba počne sa oduševljenjem da priča o stvarima koje radi van posla, nastavite razgovor u tom smeru.

5. Kako je tvoja porodica?

Razgovori o porodici mogu da budu veoma zanimljivi, ali ne baš na prvom sastanku. Nikada ne znate kakva je porodična situacija vašeg potencijalnog partnera i da li se iza nje kriju neke teške i bolne priče.

Ukoliko vam sagovornik spomene neku tužnu priču kada spomenete porodicu, ne potencirajte na tome da vam priča, ali ako počne, saslušajte ga do kraja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter