25°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: zenskimagazin.rs

SAZNAJTE DA LI NESVESNO SABOTIRATE VAŠU VEZU

Možda ste u prošlosti imali bolna iskustva kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Ako ste sada u vezi, nema sumnje da ste zabrinuti da bi se prošlost mogla ponoviti. Iako je ovo sasvim razumljivo, važno je da uradite jednu stvar: da ostavite prošlost u prošlosti i da joj ne dozvolite da se poigrava sa vašim umom. U suprotnom to vam garantuje propast nove veze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUŠENJE POVERENJA: Postoje dva tipa ljudi koji varaju u vezama!

Istina je da nikad ne možete znati da li vam je osoba sa kojom ste trenutno u vezi i suđena. Morate prestati da se plašite poraza i uživati dok traju lepi trenuci. Međutim, činjenica je i da nesvesno možete vrlo lako da sabotirate svoju vezu.

Koje su to stvari kojima sebi rušite mogućnost da imate dugu vezu, otkrijte u tekstu.

ODBIJATE DA SE POSVETITE OSOBI SA KOJOM STE U VEZI

Da li vam se čini da je vaša veza skoro savršena, odnosno da joj jedan mali detalj nedostaje? Volite osobu sa kojom ste u vezi i sigurni ste da ona voli vas, ali ipak odbijate da joj se potpuno posvetite. Da li postoji nešto što vam u vezi njega ne odgovara? Zapravo ne. A da li se plašite da dozvolite sebi da ponovo budete zaista srećni nakon što vas je neko ranije povredio? Odgovor je verovatno da. Upravo ovakvim ponašanjem sabotirate svoju novu vezu. Dozvoljavate prošlosti sa upravlja sa vama.

PONAŠATE SE LJUBOMORNO BEZ RAZLOGA

Da li ste nekad sebe uhvatili da krišom gledate u ekran telefona vašeg momka kada on sedi do vas i šalje nekom poruku? Ako vam on ne daje baš nikakav povod da sumnjate u njegovu vernost, a vi sebi i dalje dozvoljavate da vas preplavi ljubomora, tim ponašanjem ćete samo uništiti njegovu sliku o sebi. Možda ne obožavate činjenicu da im ima koleginice na poslu i drugarice sa kojima se druži od osnovne škole, ali povrh svih njih on je odabrao vas, što znači da ljubomori nema mesta u ovoj priči.

POREDITE SVOG BIVŠEG I SADAŠNJEG PARTNERA BEZ PRESTANKA

Zaista je nužno da ostavite iza sebe sva sećanja na bivšeg partnera, ako želite da izgradite stabilnu vezu sa novim. Ako to ne uradite zateći ćete sebe kako svog sadašnjeg momka, konstantno upoređujete sa bivšim. Tražićete im sličnosti i nalaziti razlike potpuno nesvesno. Setite se da ste imali vrlo dobar razlog da napustite bivšeg i da vam je novi momak već na desetine načina pokazao da je mnogo bolji od njega, zato je zaista nužno da prestanete sa ovakvim ponašanjem.

IMATE NEREALNA OČEKIVANJA

Da li ste ikad čuli za izreku „nema očekivanja, nema razočarenja“? Upravo to je ono što bi trebalo da promenite u svojoj novoj vezi. Naravno, postoje neka realna i neka nerealna očekivanja, od kojih se prva svode na to da od partnera očekujete da vas poštuje, voli, podržava i štiti, a druga da bude replika vaših snova. Nerealna očekivanja dovešće vas do toga da ćete tražiti previše od osobe sa kojom ste u vezi i nikad nećete biti zadovoljni onim što vam je dato.

NASTOJITE DA KONTROLIŠETE SVOG PARTNERA

Možda vas je bivši dečko varao i sada mislite da ćete se zaštititi od istog scenarija ako kontrolišete svaki korak vašeg novog dečka. Nažalost, to ne ide tako. Muškarcima nije potrebna vaša dozvola da bi vas prevarili, a onaj ko to želi da uradi će pronaći i vremena i načina za to. Ovakvim ponašanjem samo ćete sebe prikazati u lošem izdanju, a njega nećete sprečiti da vam bude neveran.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar